søndag den 5. oktober 2008

bpr.dk sørger for håndværkeren

bpr.dk er en nyere web-side hvis grundformål er at formidle kontakter imellem fagmand og bygherre. bpr.dk forenkler opgaven, som kunder er nødt til at gennemgå ved indhentning af tilbud fra specialister.

Spørg blot på din forespørgsel én gang. Mindst tre konkurrerende arbejdsstyrker vil opsøge dig med dét i sinde at afgive tilbud.

Den service som her tilbydes fra bpr.dk er ganske bekostningsløst og uden at du er forpligtet til at købe noget.
Med tiden er det blevet vældig accepteret og udbredt at indhente tilbud ved brug af nettet. Indtil dags dato har man gjort sådan, at man som kunde selv må tage kontakt til fagmanden hvis man har en håndværksmæssig opgave, der skal løses. Hvis det viser sig at denne fremadstormende udvikling fortsættes bare nær ligeså hurtigt, som den har gjort fremtil idag, vil metoden snart være sluttet. Fremover vil det være sådan, at det er eksperten der tager kontakt til dig.

Ofte er det et besværligt arbejde at opsøge forskellige og uafhængige arbejdsstyrker med det formål, at få alternative uafhængige aftaleforslag at vurdere. Alene det at finde en fagmand med overskud til at tilse opgavens omfang kan for de fleste ofte være en stor udfordring.
bpr.dk assisterer med at skabe forbindelser mellem fagfolk fra enhver branche og de, som har brug for at benytte deres professionelle kunnen. Fremgangsmåden er således, at man skriver om sin opgave en enkelt gang på portalen bpr.dk, og så skal du ikke foretage dig andet.
Inden for meget kort tid vil du blive taget kontakt til, af flere dygtige og kompetente virksomheder, som vil aftale tid til at se på din opgave og give et bud. Derefter udvælger du det tilbud, kan kan opfylde dit behov bedst. Det er dog fri for forpligtelser at modtage tilbud på bpr.dk, så føl dig ikke forpligtet til gennemførelse af aftalen. Det er i øvrigt ganske bekostningsløst at forespørge et håndværkstilbud hos bpr.dk, da virksomheden skal ofre et mindre gebyr som skal bidrage til at være medlem af netværket.

Mange kunne så bekymre sig om arbejdsstyrken tillægger beløbet fra sit kontingent i slutprisen, men sandheden er imidlertid en anden. De tilknyttede fagmænd er indforståede med at du, som bygherre, tilbydes adskillige forskellige tilbud. Af den grund fremlægger de deres bedste pris de er i stand til at præstere, for at være dem der udvælges. I virkeligheden er det sådan, at denne måde at indhente tilbud på sikrer at det bliver på én gang simplere og på bedre vilkår for bygherrer. Fagmandens fortjeneste ved at benytte denne metode ses tydeligt på de flere arbejdsopgaver han kontaktes om, i forhold til den forældede måde, hvor bygherren normalt søgte efter firmaet via den lokale håndbog. Denne, hvilken denne desuden på lige vis var nødt til at betale for at holde sig præsenteret i. For arbejdsstyrken er det en 100 procent målrettet markedsføringsmetode, sammenlignet med at købe reklamer i lokalhåndbogen, diverse regionalhåndbøger og lignende håndbøger. På bpr.dk kan det lade sig gøre at få indhentet forskellige bud fra malerfirmaer, snedkermestre, murersvende, smedesvende, anlægsgartnere, brolæggere, tagrenovatører, arkitekttegnere, samt næsten alle almindeligt benyttede håndværksgrene, men desuden også regnskab, advokater med mere.

Flere og flere nye brancher bliver implementeret løbende, så man kan altid prøve. Det er som nævnt bekostningsløst og helt fri for forpligtelser.