fredag den 6. marts 2009

min s�de pige er Sovende ..

jeg netop kommet hjem til nyttiggørelse et par minutter siden .... Min engel sover fredeligt w/a smukt indpakket turban på hovedet ... Hun vågner i et minut, meget nervøs, men gik tilbage til at sove ... Vi venter på hende til at vågne op og erkende, hendes mor, så vi kan gå til vores værelse ... Jeg er udmattet og rejuvenated på samme tid ... Opbrugt fra at holde hende indtil midnat i aftes, fra mødet i venteværelset hele dagen og rejuvenated, at far var stadig til stede i dag ... Han trøstede denne Mama's hjerte og givet mig mulighed for at hvile i ham ...

Jeg vil vende tilbage, efter at hun vågner og vi er i vores værelse ... Hold bede ... Herren hører du !

onsdag den 4. marts 2009

PG Demokratiske Central Udvalg: Ingen stilling p� slots

(Posted 10 sep 2008)

Pr. Geo. Dems: Ingen Rådgivning om Slots .

Maryland Moment (Post blog), 10 sep 2008 ( Helderman )
En dybt splittet Prince George's County Demokratiske Central Udvalget stemte i aftes for at tilbyde county medlemmer af partiet ingen vejledning om, hvordan du kan stemme om Maryland's slots folkeafstemning i november.


En betydelig del af udvalget ønskede at fortælle vælgerne, de bør stemme "nej" på spørgsmålet - et forslag til at gøre præcis det døde på en 11 til 12 stemmer. Men andre udvalgsmedlemmer foreslog at tage stilling til spørgsmålet kunne "sky" støtte til Sen. Barack Obama (D), ved at fremhæve en splittende spørgsmål. Nr. udvalgets medlemmer støttede rådgive vælgerne at godkende folkeafstemning.


Indsigelse mod det slots folkeafstemning løber dybt i Prince George's, hvor mange indflydelsesrige kirkelige ledere er imod forslaget. Nogle modstandere hævder, at gambling mål faste beboere i lav indkomst kvarterer, ligesom nogle af Prince George's indvendige-beltway samfund.


Still, der opfordrer beboerne til at stemme "nej" om folkeafstemningen ville være en fornægtelse af de lokale part af demokratiske ledere Gov Martin O'Malley og senatets formand Thomas V. Mike Miller Jr. (D-Calvert). Begge støtte slots som en måde at øge indtægterne, som staten står over for økonomisk hårde tider. Miller's distrikt omfatter en del af Prince George's.


Comptroller Peter Franchot, en fremtrædende modstander af slots, var til stede i går aftes for at opfordre til et "nej" af udvalget.


"Vi har brug for dig," Franchot fortalte udvalgsmedlemmerne. "Vi har brug for dig, fordi alle de beføjelser, der siger, du må have det. Mike Miller siger, du må have det. Han har sagt det i årevis. Han er forkert."


Den lokale part's anbefalinger om folkeafstemninger er inkluderet på prøve afstemninger udleveres ved afstemninger på valgdagen, betragtes som en vigtig måde at svaje vælgere i overvældende Demokratiske amt.
Kommentar. Jeg spekulerer hvilken holdning de republikanske Central Udvalget vil tage på slots. Der er intet om slots på deres hjemmeside . Faktisk spekulerer jeg på, hvis der stadig er en republikaner Central udvalg - listen over udvalgets medlemmer synes at have været fjernet fra webstedet .