fredag den 28. august 2009

Kunsten at fremstille Ophaengte Malerier


Sætte malerier op på en væg er noget, at nogle mennesker får ret, og andre mennesker bliver meget forkert. Det er muligt at gå ind i et værelse og er meget imponeret over alt, herunder kunst, men det er muligt også at gå ind i et værelse og meddelelse manglen på kunst eller dårligt placeret eller valgt kunstværker. Noget, man skal overveje at begynde med er den form for maleri, der passer til rummet. Det er muligt at blande gamle og nye ting, moderne og ældre, men det har at være meget omhyggeligt udført.

Vi vil alle indse, at Van Gogh malerier ikke ville passe til en meget moderne værelse, men det er vigtigt også at tænke på farver i rummet, og om de passer til disse i malerier samt størrelsen af de malerier, og om de vil se ret i størrelsen af det rum. Et stort lærred virkelig har brug for et stort værelse med en høj loftet, medmindre du lige har en som et knudepunkt.

Mængden af billeder, du har, er også vigtigt at tænke over. Under et stort rod af billeder kan ikke se ret i et rum, der allerede er meget travlt, men hvis du har et matchende sæt, de kan arbejde alle omhyggeligt placeret sammen. Den højde, du hånd billederne er også vigtig. Hvis du ønsker at se på dem stående op så de er nødt til at være højere op, end hvis de er mere tilbøjelige til at blive beundret fra mødet ned. Også er du nødt til omhyggeligt at placere dem, så ser korrekt med højden af loftet og alle møbler, der er i rummet.

Det er ikke kun et spørgsmål om popping et par smukke kunst malerier på væggen, men der er behov for en langt mere tænkte hvis du ønsker at gøre en reel indflydelse og indtryk med de kunstværker, som du vælger at vise. Så giv det en masse tanker og planlægge omhyggeligt for at være sikker på, at hvad du køber, og den holdning, at du tænker på at sætte det på er den rigtige for billedet. Hvis du har et bestemt billede, som du virkelig gerne så kan det endda være værd at overveje dekorerer dit værelse t sørg for, at det passer sammen med billedet. Det kan virke en smule ekstrem, men det kunne have bedøvelse resultater.