søndag den 27. september 2009

Introducing Pico, at microblogging Tema

Leder du efter en ny, enkel skabelon til visning af din iPhone billeder? Vil du oprette et flot link blog? Vil du vise din foretrukne YouTube-videoer? Så er vores nye Pico tema er for dig.


Pico er designet til at holde tingene enkle at håndtere hyppige opdateringer og en masse forskellige typer af stillinger: video, mobile fotos, citater, og, naturligvis, længere blogindlæg.

At sætte fokus på indhold, vi har flyttet sidebars under listen over stillinger. At bruge Pico du nødt til at gå til \ "Design> Layout \" og vælge \ "1 kolonne. \"

Prøv det, og lad os vide, hvad du mener.

søndag den 20. september 2009

Shop i en salon paa Trypolar

Pop-up, galleri, midlertidig, forbigående; alle apt ord, som anvendes til Londons mode detail ventures. Det skal siges, at nogle er mere veludført end andre. I dag, et andet af disse detail eksperimenter åbner. Undtagen det er ikke græder for at få opmærksomhed, eller er der en stor sang og dans til at gå med det. På den arv / historie lastet Amwell Street (der er faktisk en Amwell Street Society) i EC1, der er gemt væk fra brashness fra Kings Cross og chi -chi-ness af Angel, ligger Trypolar. butiksbesøgende er ikke ligefrem højt her, men du kunne sagtens falde på denne gade, være latterligt henrykt og ønsker at komme tilbage (jeg har ingen undskyldning for at se, som jeg arbejder og bor her i nærheden .. .).

Så inde Trypolar, etiket Poltock og Walsh har oprettet butikken og vil være her for de næste fem måneder. Udefra ser i, det er helt underligt at se en shop-in-shop, der er ental - Poltock & Walsh inde Trypolar - som Jeg er så vant til at se dem alle linet op i den holder af i Selfridges med den store store mærker. Da jeg så inde, så det ud som om der bør være en russisk dukke af butikker i gang ... som en butik i en butik i en butik i en butik ....

Katie Walsh var på hånden for at vise mig rundt omkring hende ickle butikken og hvad hun har fået kommer i. Først op, der kan tilpasses farve-din-egen kjoler. De to stilarter, der er op til farvning i er denne A / W 09 kjole, at Katie er kalder "Kate Moss 'kjole som la Moss bestilt det, og et par andre stykker også. stedet for den helt sorte, at hun har valgt selv, kan du tilpasse paneler af kjolen med chokolade og blomme.

De har også genoplivet en kjole fra en tidligere indsamling, S / S 08 tror jeg, hvor jeg købte en pjusket halterneck top, men har opdateret den med et sæt nye farver, der er mig tro, at alle seks modstridende / ros nuancer kunne indarbejdet i kjole med mis-matched lommer.

I en lidt selvoptagede og praktisk at flytte, har de også indført et sæt hund kraver, der er gudskelov ikke mincey og irriterende på den måde, at en masse nyhed hund tilbehør kan ...

... Babyer er på Poltock og Walsh sind som Katie har en 10 måneder gammel baby og Fiamma Poltock (den anden design halvdel) er ved at føde. Jeg tror, at min baby-blub blub længsler er blevet kickstarted af denne søde søde søde trykte sparkedragter, at Poltock og Walsh udviklet til A / W 09. Ville det være for tidligt at bestille en til fremtidige bebes?

Eller jeg skulle bare holde min livmoder i skak, og vælge den tee eller jeans i stedet ...

Cowboy booties uden overdreven teatralsk vestlige faktor ...

Katie iført en kjole fra hendes A / W 09 kollektion, som står væk fra kroppen perfekt ...

Bortset fra de print, leopard print pailletter, knited loopy cardigan og ærmer-kjole og lynlåsen blazer er alle stand-out stykker fra samlingen.



torsdag den 10. september 2009

Gud er Gud No Matter What ...

Slidbane med mig, vil du ikke ind i nogle Muddy Waters ... Dette overfører mine være en smule tåget, og jeg har ikke tid til virkelig at afslutte det er heller ikke mit hjerte gøres grundede det ....
Gud er Gud No Matter What ....
Selv hvis jeg mister mit houseEven med børn, der dør af starvationEven med 3.500 hjemløse kun 10 minutter ned af vejen fra meWhen jeg mister mit jobWhen min eneste bil diesWhen mine forældre er sickWhen en mor med aids giver hende det childrenWhen børn bliver køn slavesWhen der er ingen mad i cupboardWhen mit barn diesWhen jeg mister din måde lifeWhen Jeg har ingen moneyWhen Jeg bor i et skidt hutWhen Jeg har ingen familyWhen jeg har ingen jordisk nameWhen Jeg kan ikke se i morgen, når telefonen ikke ringWhen at nogen gør ikke ' t kærlighed meWhen min ægtefælle leavesWhen mine børn leaveWhen der ingen insuranceWhen der ingen waterWhen jeg blindWhen jeg lameWhen jeg dør
Jeg kunne blive ved og ved, men da vores prædiken tidligere søndag, har jeg ladet Gud ud af æsken, jeg stillede ham, der får mig til at føle sig godt tilpas og sikker ... Der er lidelse og DER ER GOD, så hvad betyder det for mig??? Det betyder, at jeg er nødt til at lære at behovet kun Gud! Wow, nu er nogle af jer kan lide, og det er naturligvis det du dum kvinde, men selv om jeg ved, at jeg ikke sikker på jeg leve på den måde ... Jeg har ærlig talt aldrig forestillet mig i fuld følelser af at være hjemløse, sultne, dødsens syg, og kan ikke forestille sig at leve et liv i reel lidelse, som mange mennesker i denne verden lever ... Jeg er nødt til at stoppe her, fordi det er så vidt jeg har fået om, hvordan du behandler denne ... Jeg vil lade dig vide, hvordan Gud afslører sig selv til mig, som jeg proces .... GUD ER GOD No Matter What

Vi havde to store dag i salget med vores nye sjældne bevidsthed produkt og sandsynligvis gjort nok til at brødføde et par børn i år ... Jeg er overvældet af den respons, og hvordan dette ministerium kan påvirke så mange børn i Afrika og hjælpe familier her vedtage ... Gud bruge os! Webstedet er næsten færdig ... tjek de fremskridt på 147millionorphans.com

tirsdag den 8. september 2009

Hunt om for \ 'kapret fragtskib \'

Et fragtskib, som kan have rejst gennem Den Engelske Kanal efter tilsyneladende at blive kapret af pirater er ved at blive søgt.

Vind med Amagerbanken

Se Tina smide tøjet!
Eller noget af det, i hvert fald. Men køn er hun i hvert fald.
Amagerbanken står bag denne reklame for deres basic konto løsning.
Du kan vinde en rejsegevinst på 25.000,- ved at være med til at "mappe" Amager.
Tag billeder af dine favoritsteder på amager, og fortæl om den. Klik her og følg instrukserne.
Tina smider tøjet og.....