torsdag den 24. december 2009

Sove i et fly Hotel i Brand New Stockholm-Arlanda Airport Hostel

Okay, okay, så du kan teknisk ikke tiltræde mile-high klub i første Arlanda Lufthavn hostel, der skal bygges inde i et fly. Ja, Jumbo Hostel, åbningen i december 2008, er bygget inde i en gammel Boeing 747-200 med 25 værelser og 85 senge. Og er de kalder det et hostel, så de fleste af værelserne har tre køjesenge betyder, at du kan have til at dele med andre rejsende. Men du kan have den mile-high erfaring i almindelighed ved at sove i dette hotel. Lad dine drømme dig til skyerne. Og puf puf, wink wink, hvis der er et tomt rum og / eller lederen er i godt humør, kan du være i stand til at få et værelse til dig selv med din partner som i de tidligere cockpit område, og nu er en luksus suite .

Når dette hostel åbner, vil det officielt blive den sejeste Stockholm Airport hotel. Hvor ellers kan du sige, at du sov i et fly hotel? Også, hvis du ikke ønsker at sove der, men blot ønsker at se, hvad alt det spændende er om, kan du bare falde i, da de vil have en cafe og vinduer for folk at se trafik til og fra Stockholm-Arlanda lufthavn . De har selv åbnet en vinge til at gå på, så du kan opleve, hvordan det føles at stå på en vinge på en jumbojet. Sigende, i fremtiden vil de få bryllupsceremonier på forskærmen også.

Nu rejsende på udkig efter et Stockholm Airport hotel behøver ikke at betale hotellet priser, hvis du bare er på udkig efter et par timers shuteye eller en seng at sove om natten, før din flyvning tidligt om morgenen. Det vil være langt mere behagelig derefter sovende ubehagelig lufthavnsterminal stole er jeg sikker på. Du kan bare bo på nye Arlanda Lufthavn vandrehjemmet, Jumbo Hostel. Det er i det perfekte sted, da det er kun 10 minutters gang fra check-in skranken. Jeg ved ikke om dig, men jeg vil være sikker på at tjekke det ud næste gang jeg er der. Det skal være en af de fedeste hostels i Stockholm og i verden.

Jeremiah Iverson er en verden rejsende og har gjort det til sin lidenskab for at finde billig indkvartering til ethvert budget. Søg http://asianahotels.net/ at booke billige hoteller og hostels i Sverige eller hvor som helst. Med mere end 900.000 tilbud at vælge imellem, vil du finde det bredeste udvalg og billigste priser.

onsdag den 23. december 2009

Jesus forstaar

Jeg brugte en del tid i går under kommunion til ældre i kommunen. Vi tilfældigt afsætte områder til mig selv og min tilsyn minister, og jeg mindes ikke at gøre netop dette område før. Det var et meget fattigere område end de fleste jeg har været til. Af en eller anden grund vores system for at lade folk vide, at vi kom ikke ud til at arbejde, og vi var ved at blive mange gamle mennesker ud af sengen. I en af de sidste huse i bedstemor var i søvn med en anden ved siden af hende. Den bedstemor kom igennem, men den anden person, der syntes at bo i søvn. Da vi kom i gang denne anden person, der vågnede op, og det viste sig at være en pige i tyverne, der var temmelig dårligt handicappede - Jeg vil gætte cerebral parese. Hun til sidst kom igennem til os gå på knæ og gøre taler lyde. Lydene hun var ret skræmmende, men hun syntes at være meget godmodig. Når vi gav de elementer af kommunion Jeg gav hende en vaffel. Hun var opstemt, men at spise ting var en præstation. Hun lagde ikke mærke til, når jeg ikke give hende et lille glas Samfund grapejuice. Midt i alt dette kaos og støj Slotsfogden med mig sagde roligt til mig, 'Jesus forstår «.
Jeg var så glad for - det var noget, jeg sagde til ham på den første dag, at vi gjorde communions sammen. Der er normalt en masse ceremoni og folk venter på ministeren iført deres kirke uniformer. Men jeg sagde, hvis folk var bed-redet de kunne tage altergang i deres senge. Hvis folk var for hurtigt i søvn eller for syg, sagde jeg, at Jesus ville forstå, hvis vi bare bad for dem og ikke give dem nadveren. Jeg var så chuffed at dette simple fyr, der forvalter ikke meget engelsk havde ejet konceptet. Og mindede mig om det!

mandag den 14. december 2009

Post Frost

Mens jeg var på rejse, DH høstet disse græskar. Der er stadig nogle på, hvad der er tilbage af frosted vinstokke. DH ikke ønsker, at disse for at få bidt frost, mens jeg var ud for at få Poison Ivy bidt! I drivhuset, vil kviste af basilikum-fortid handles ud for nogle salat beplantninger.

Haven, som det var i går aftes.

fredag den 4. december 2009

Travel Weekly Group editor til at traede tilbage

Karen Dempsey, gruppe redaktør af Travel Weekly, er at lade den tidligere Reed Business Information titel i næste måned.