mandag den 11. januar 2010

Student Braves kontrovers, naegter at Recite Pledge

Bytom Henderson

(Tilmeld Tom Henderson's indlæg)

November 13, 2009 3:29

Kategori: In The News, Uddannelse, Amazing Kids

Vil Phillips nægter at sige pantsætning af loyalitet. Credit: Arkansas Times

\ "Frihed og retfærdighed for alle? \"

Vil Phillips mener ikke, der beskriver Amerika for sin bøsse og lesbisk borgere. Han er en 10-årig på West Fork Elementary School i Arkansas, omkring tre timer øst Oklahoma City. I betragtning af hans overbevisning, nægtede han at recitere pantsætning af tilhørsforhold.

Der gik ikke mere end godt med vikar i sin femte-klasse i klasseværelset.

Arkansas Times rapporterer, at han begyndte at nægte at sige det løfte Mon., 5 oktober. Inden torsdag, var den stedfortrædende dampede. Hun fortalte Vil hun vidste, at hans mor og bedstemor, og de ville have ham til at fremsige løfte.

Vil fortalte Times den stedfortrædende fik mere og mere ked af det. Hun løftede hendes stemme. Ved dette punkt, fortalte Vil avis, begyndte han at miste sin kølige også, tilføjer: \ "Efter et par minutter, sagde jeg,» Med al respekt Frue, gå hoppe ud fra en bro. "\"



Der fik ham sendt til de vigtigste kontor. De vigtigste fik ham til at finde information om flag, og hvad det repræsenterer. I mellemtiden var der det uundgåelige opkald til sin mor.

I første omgang fortalte momLaura Phillips The Times, det vigtigste talte om Vil fortælle en erstatning til at hoppe ud fra en bro. Når det trykkes på, det vigtigste er optaget hele episoden blev udløst af drengen udøve sin forfatningsmæssige ret til ikke at recitere pantsætning af tilhørsforhold.

Phillips foreslog en undskyldning var i orden - fra læreren. Når de vigtigste sagde, at det ikke var nødvendigt Vil mor begyndte udluftning til venner via Twitter. De venner, som igen fortalte nyhedsmedierne. Og hvad ville have været en lille klasseværelse hændelse har mennesker i hele Arkansas og ud over at vælge sider.

Som for Will, fortsætter han at udøve sin ret til at tie. Det kan være barsk til tider, han og hans familie indrømme. Han har sin andel af tilhængere, men hans kritikere er højere og grovere - især fordi han tog hans står til at forsvare homoseksuelles rettigheder.

\ "I lunchroom og i gangen, har de kommet med kommentarer og laver drengestreger, kaldte mig bøsse, \" sagde han til The Times. \ "Det er altid de samme mennesker, går op og kalder mig en gaywad. \"

Ikke desto mindre vil vide papiret, er han holder fast ved sin overbevisning. En reporter for papir spurgte Will - med al den snak om patriotisme og det løfte - hvad han mener, det vil sige at være amerikaner.

\ "Ytringsfrihed, \" svarede han. \ "Friheden til at være uenig. Det er, hvad jeg synes stort set at være en amerikansk repræsenterer. \"

Hans mor er stolt.

\ "Han er nok mere bevidst om betydningen af det løfte, at mange voksne, \" Phillips fortalte Times.

Related: Evolution og First-Ændringsforslag T-Shirts Rystet skolernes Dress Code