lørdag den 29. november 2008

Tilbage fra Udairi Range

Vi er tilbage fra Udairi Range. Wow, der var virkelig freakin 'hot deroppe.

Vi har afsluttet vores konvoj (vi gjorde en øvelse før, men dette var en hvor instruktører ikke hjælper, men snarere skruen med dig) i 2.5 timer. Den gennemsnitlige tid er 3 timer. værste nogensinde var 6 timer. Den bedste nogensinde var 1.5 timer.

De havde IED venter på os næsten øjeblikkeligt. Det lykkedes os ikke at få blæst op af den primære eller juletræ secondaries de opretter. Vores 5/25s ikke skridt på nogen Berm secondaries enten (jeg var bange for jeg ' d gøre det, siden jeg var en af de 5/25 fyre, men jeg aldrig fik endda tæt på en). Vi havde en snigskytte scenario. Denne fyr kom voksbelagt af mindst to lastbiler '50 CAL'er på ingen tid flade (imaginære 50 CAL'er). Så vi havde en overskridelse scenario, der er lidt ligesom de kobiashi maru om Star Trek, uanset hvad du gør, du får ramt. Det er bare et spørgsmål om, hvor dårligt vi bliver ramt, der er i spil. Vi havde 2 af 7. lastbiler får spigret, men begge gjorde de rigtige ting til at arbejde bliver klar, så de var erstattes. Vi har trukket dem ud af dræbe zone, der er nedsat en vogn cirkel ud for den vej, kaldes i en helikopter, og medevac'd den sårede (Virtual helikopter, virkelig røg signal - det er kinda sjovt at smide dem).

Efter at vi var nødt til at beskæftige sig med en irakisk politi checkpoint gået dårligt. Det var suge. Køretøjet, der blev fanget i der fik helt voksbelagt. De mennesker, der gjorde det voksbehandling fik kodet, så har vi sikret det område, stillet et på-vej-LZ, og medevac'd de sårede. Vi får en littly Froggy på dette punkt.

Vi var nødt til at omstille til at støtte en anden gruppe og endte i en rundkørsel. Vi låst rundkørslen ned ligesom under øvelse, havde nogle mistænksomme aktiviteter til rapporten, og haft lejlighed til at foretage optrapning mod nogle lokale chauffører bliver for utålmodig om at komme til at arbejde samme morgen.

Næste (og sidste, gudskelov), havde vi en Fender Bender i en landsby begynde at dreje i en mini-demonstration. Vi opretholdes standoff så vi ikke skrub af befolkningen, forhandlet med det lokale politi for at flytte blokering køretøjer og plowed gennem sikkert. nr. onde var i menneskemængden. Vi fulgte ROE og ikke skyde nogen.

Efter næsten tre dage af MREs, jeg er oppustet som en beached hval. Efter næsten tre dage ingen brusere, vi alle lugt bare dejlige. Effekten ( lys og aircondition) i vores telte er ude (tak, hjemmebase vedligeholdelse). Den pumper, der kører den brusere er ude. Vi er alle i computerlokale ubarberet, unshowered, og duftende. Alle andre i lab kan kun behandle med det ........

Næste stop: bruser (når de igen tilbage på) og rejse-kort til at finde ud af, hvordan vi at komme til Afghanistan (Bagram ) Og derefter på Kabul.