mandag den 1. juni 2009

Berlusconi "til at forklare om baand med teen '

Italiens premierminister Silvio Berlusconi har nægtet lyve om sit forhold til en ung enlig kvinde, der er i centrum for en ægteskabelig træk.

"Der var intet negative" om hans venskab med Noemi Letizia, hr. Berlusconi fortalte amerikanske tv-kanal CNN.

Han sagde, at han planlagde at give møde for Parlamentet hurtigt at afklare hans handlinger.

Hr. Berlusconi 's hustru, Veronica Lario, sagde hun ville skilsmisse ham efter blev det rapporteret, at han deltog Ms Letizia ' s 18. fødselsdagsfest i Napoli.

Berlusconi blev rapporteret at have købt hende en guld halskæde besat med diamanter som en gave.

ER MRS BERLUSCONI
I februar 2007, Veronica forlangt en offentlig undskyldning fra sin mand for hans flirte, hvortil han svarede med en skriftlig oneIn 2004-biografi Veronica 's tendens hun afslørede, at "Silvio spiser frokost mens fastgjort til telefonen og middag er det samme" Veronica sjældent ledsager sin mand på udenlandske tripsThe par mødtes i 1980, onsdag 10 år senere og har tre børn i deres 20sMr Berlusconi har sagt, at han var forelsket, når han først har set den 24-årige skuespiller på scenen

Kampen af Berlusconis

Profil: Silvio Berlusconi

På det tidspunkt, den italienske premierminister sagde, at han kun gik til den part, fordi han skete for at være i byen denne dag og var en gammel ven af håbefulde model 's far.

"Det er skammeligt afviklingen af mennesker, der invadere privatlivets fred og bruge private område for politiske angreb," sagde han til CNN, med henvisning til oppositionen kræver en forklaring.

BBC 's Duncan Kennedy i Rom siger kontrovers er ikke en fuldstændig personlig eller politisk skandale endnu, men statsministeren er nødt til at handle for at stoppe det bliver en.

For Ms Lario afsløringer at hendes 72-årige mand deltog i fødselsdagsfest af ung kvinde - som kalder ham PAPI - bedt hende om at lade det være kendt, at hun ønskede skilsmisse.

"Jeg kan ikke forblive hos en mand, der consorts med mindreårige," Ms Lario blev citeret for at sige i venstre-of-center avisen La Repubblica.

Forbindelser med hendes mand var allerede siges at være flosset efter Ms Lario havde kritiseret hendes mand 's valg af unge og attraktive kvindelige kandidater med ringe politisk erfaring til at repræsentere sit Frihedsparti i det kommende valg til Europa-Parlamentet.