torsdag den 4. februar 2010

Messi vinder Fifa bedste spiller tildeling

Barcelona stjerne Lionel Messi er blevet udnævnt til FIFA World Footballer of the Year at afslutte en fantastisk 2009 for den argentinske fremad.

Den 22-årige, der hjalp Barca vinde Club World Cup på lørdag - deres sjette trofæ af året - også vundet Ballon d \ 'Or pris i år.

"Et fantastisk år for mig, og Barca er endt på den bedste måde," sagde Messi.

Han slog ud konkurrence fra sidste år, \ 's vinder Cristiano Ronaldo, Xavi, Kaka og Andres Iniesta.

Messi bliver den første argentinske at vinde den pris, som blev indviet i 1991, og det fuldfører en fantastisk år for den strålende wing.

Han hjalp Barca til en hidtil uset diskant i Champions League, La Liga og spanske Cup sidste sæson, hvor han scorede det andet mål i 2-0 sejren over Manchester United i Rom i maj.

Denne sæson den catalanske klub har tilføjet den spanske Super Cup, den europæiske Super Cup og Club World Cup til udbredelsen af ære, slå argentinske side Estudiantes i Abu Dhabi til at fuldføre en himmelsk år.

"Nej, tak, jeg er ikke konge af verden nu"


Lionel Messi

I starten af måneden, slog Messi Ronaldo til Europa Footballer of the Year tildeling af en massiv margin - 473 point til 233 - og er nu lykkedes Ronaldo til at vinde FIFA's pris for.

Imidlertid har Messi nedtoner den opmærksomhed, siger: "Nej, tak, jeg er ikke konge af verden nu, eller det nummer et, jeg don \ 't tror på disse ting.

"Jeg er den samme person, som altid, og jeg er så heldig at spille i et rigtig godt team. Det var et historisk år for Barca og for mig, men det \ 's tak for arbejdet i alle."

På et glitrende galla i Zürich Kongresshaus, stjerner England John Terry og Steven Gerrard var nævnt i FIFPro World XI, stemte for deres kolleger fagfolk.

Fellow Premier League-stjerner Patrice Evra, Nemanja Vidic og Fernando Torres blev også plukket, sammen med den tidligere Manchester United-stjerne Cristiano Ronaldo.

606: DEBAT
Er du enig Er Lionel Messi den bedste fodboldspiller på jorden

Real Madrid \ 's Iker Casillas blev plukket i mål, og Barca kvartet Dani Alves, Xavi, Iniesta og Messi afsluttede line-up.

Cristiano Ronaldo vandt det indledende Fifa Puskas Award for bedste mål af året for hans fantastiske 40-yard strejke mens han spillede for Manchester United mod FC Porto i kvartfinalen i Champions League i april.

Brasilianske Marta vandt Women \ 's World Player of the Year til en post fjerde gang i træk, at slå ud konkurrence fra England angriber Kelly Smith.

Den 31-årige Smith, der spiller hendes klub fodbold i USA, medvirkede i England siden, der nåede finalen i Euro 2009.

"Dette er en sand ære for mig," sagde Smith. "Det var hårdt for mig at forlade mit hjemland, fordi jeg \ 'm meget stolte og lidenskabelige at være engelsk.

"Jeg ville bare være blandt de bedste spillere i verden, og at \ 's helt tilfældet, og jeg \' m nu forfølge min drøm."

Priserne blev stemt for af kaptajner og hoved trænere af de mænd, \ 's og kvinder \' s landshold.

FIFPro team af året: Casillas, Dani Alves, Evra, Terry, Vidic, Xavi, Iniesta, Gerrard, Ronaldo, Messi, Torres.