torsdag den 30. september 2010

Udholdenhed

Hvis du ikke er fra Holland, har du sikkert ikke kender den største vandre begivenhed i verden i øjeblikket foregår i Nijmegen, min hjemby. Det hedder »Vierdaagse« (på nederlandsk Bogstavelig talt:. De 4 første dag) eller »Walk of the World«. Det er en stor begivenhed for deltagere og tilskuere. Hele byen Nijmegen er oversvømmet med folk fra hele verden (mennesker fra 67 lande deltog i år!). Mænd og kvinde på 65 år og ældre nødt til at gå 30 km i fire dage at få en medalje. Mænd yngre mellem 16-65 nødt til at gå 4x50 km. Og damer gå 4x40 k's. Meget lange ture, der kræver masser af træning, fokus og beslutsomhed!

Går jeg frivilligt til at give vand til rollatorer (- du har måske bemærket mine tweets / her er nogle billeder). Jeg elsker at gøre det. Det bringer mange minder tilbage af modgang og glæde jeg oplever at gå 4x50 to år siden. Det er dejligt at se om 45,000 mennesker forbi fokuseret på at nå den er færdig, hvilket er i dag.

Stod der i går, dukkede et spørgsmål op, at jeg også havde under mit kursus om "realistiske påvirke«. I vores arbejde en masse tid er brugt på overbevisende andre og påvirke medarbejdere, ledere og grupper. Jeg elsker at gøre det. Ligesom de vandrere, du har en ende mål for øje, er du fast besluttet på at nå i mål. Og mange nå deres mål. Men nogle gør ikke. I løbet af dette års Walk of the World om 3,000 vandrere måtte stoppe på grund af vabler, træthed, osv. De var nødt til at gøre det hårde beslutning om at stoppe.

Og her er mit spørgsmål: Hvornår skal du beslutter dig for at stoppe at påvirke og overbevise folk om, at f.eks sociale medier / KM / informationsstyring er en god ting for erhvervslivet? Hvornår skal du beslutte, at overbevise en medarbejder, en beslutningstager eller en virksomhed er at spilde din tid og energi?

lørdag den 25. september 2010

SHARKTOPUS!

Ligesom \ "Snakes på en Plane \", siger titlen det hele. Men se traileren alligevel.



H / T til Jonathan Hayes.

fredag den 17. september 2010

Craigslist \ 'hjaelpemidler prostitution \'

Web markedsplads Craigslist er under stigende pres i forhold til sine voksne tjenester sektion, der kritikere siger hjælpemidler sexhandel.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

søndag den 12. september 2010

James O'Keefe, Hannah Giles, Mary Landrieu

Mange til venstre har brugt de sidste par måneder forsøgt at grave op og fremstilling snavs på Hannah Giles som gengældelse for hendes arbejde i at afsløre korruption og svig ved ACORN.

I denne uges nyhed kommer (på dette punkt) mærkelige sag af hendes partner i ACORN afsløre '- James O'Keefe - som tilsyneladende var anholdt i de tidlige trin i en lignende undersøgelse af kontorer senator Mary Landrieu af Louisiana.

Få mennesker spørger, hvad det var, at O'Keefe forsøgte at undersøge på Landrieu kontor. Uanset hvad det var, var det nok værre, end hvad O'Keefe kan rent faktisk gjort. Jeg kunne mærke mere sympati for dem, der nu kræver O'Keefe hoved, hvis det ikke var for, hvad de samme mennesker har forsøgt at gøre for at Hannah Giles.

Uanset hvad det var, at O'Keefe var op til, det var tilsyneladende ikke \ "aflytning \" (selv om det ville have været rart at fange Landrieu i en Blagojevitch-type samtale med Det Hvide Hus, efter at hendes Louisiana Purchase payoff faldt igennem i kølvandet af sammenbruddet i Obamacare).

onsdag den 1. september 2010

Zucchini # 4 - curried Zucchini og Denim Eating fluer!

Dette kan være min sidste razzia i zucchini himlen for tiden, da jeg under dødstrusler fra sig selv, der hader zucchini selv i forklædning - så siger han - at han ikke kender, hvor ofte han har spist det virkelig! Anyway, jeg vil give de fattige karl en pause, da vi nu har en monster tomat glut kommer på samt runner bønner hærgende over hele haven. Jeg formåede at losse et par virkelig grov zukes til min ven, da hun kom for at hente Serie Brooder Rosemary og BlancdeBlanc - synes hendes ænder kærlighed zucchini - de vil sandsynligvis ikke når de er kommet gennem de massive dem!

Vi havde en forfærdelig to dage, når den østlige vind blæste rasende bringe salt fra havet. Det er bagsiden af medaljen bor tæt på vandet. Alle bladene af frugttræer har forvandlet brun og springer fra. Vi har stadig en måned til at gå, før vi kan beskære de æbler, så jeg håber de vil fortsætte med at modne sans blade. Ægget planter overlevede rimeligt godt, og de roser, der normalt upåvirket har lidt tab, men ikke nok til at stoppe en anden flush af alger.

Hvis du vil tilføje til min elendighed, var jeg bøjet over picking - ja - zucchini - når gennem min jeans jeg følte en bid. Jeg har nu et enormt hævelse og kan kun sidde i begrænset tid. Marts flyver give smertefulde bid og jeg vil især allergisk over for dem, kan de faktisk rive bidder ud af mine arme og ben, men det er første gang, de fik igennem denim! Jeg ved ikke, om marts flyve er det rigtige navn - jeg har hørt dem kaldt Marsh fluer, men de kommer rundt hvert år på dette tidspunkt, rådnende mange af dem yngler i tang, så jeg undgår stranden.

Anyway - nok af min elendighed - Jeg ved, du er ved at dø for at se min Zucchini karry.

Der er ingen opskrift, jeg har lige brugt så mange gule veg og krydderier, som jeg kunne høsten. Her er den forberedt veg.
Jeg brugte sennep, gurkemeje og Korma karry blandes og lavede sauce med kokosmælk. Tilføjet nogle sultanas og tørrede abrikoser for at give det en sødere smag. Cook for omkring 40 minutter

Serveres med Basmati ris - Jeg troede, det var helt rart, men mine Avid Food Kritik trak hans ansigt ind i ulidelig krumspring mumlende Zucchini igen, indtil jeg tog hans tallerken væk, fodres den til chooks og slog en vegemite sandwich i hånden - \ "Hvad gjorde du det for \ "siger han - \" Jeg kunne have spist alle de andre grøntsager. Så han fik sekund og spiste meget roligt .......
Jeg spekulerer på, hvordan de ville gå i en pie, hvis jeg fik nogle solsorte ............... blodpølse ......... svesker ....
... Der er masser af grønne derude, hvis jeg kan komme forbi biteys.