søndag den 12. september 2010

James O'Keefe, Hannah Giles, Mary Landrieu

Mange til venstre har brugt de sidste par måneder forsøgt at grave op og fremstilling snavs på Hannah Giles som gengældelse for hendes arbejde i at afsløre korruption og svig ved ACORN.

I denne uges nyhed kommer (på dette punkt) mærkelige sag af hendes partner i ACORN afsløre '- James O'Keefe - som tilsyneladende var anholdt i de tidlige trin i en lignende undersøgelse af kontorer senator Mary Landrieu af Louisiana.

Få mennesker spørger, hvad det var, at O'Keefe forsøgte at undersøge på Landrieu kontor. Uanset hvad det var, var det nok værre, end hvad O'Keefe kan rent faktisk gjort. Jeg kunne mærke mere sympati for dem, der nu kræver O'Keefe hoved, hvis det ikke var for, hvad de samme mennesker har forsøgt at gøre for at Hannah Giles.

Uanset hvad det var, at O'Keefe var op til, det var tilsyneladende ikke \ "aflytning \" (selv om det ville have været rart at fange Landrieu i en Blagojevitch-type samtale med Det Hvide Hus, efter at hendes Louisiana Purchase payoff faldt igennem i kølvandet af sammenbruddet i Obamacare).