onsdag den 25. august 2010

DIY Hedgehog Plushie


Min søster har den allerførste grand baby i familien i marts, og jeg ønskede at gøre noget særligt for den lille fyr for hende kommende bruser. Så i den sidste episode af Decor It Yourself jeg begyndte min nevø på hans egen samling af dyr venner. Lær hvordan man laver et pindsvin og se en runde op af nogle af de fedeste plushies derude ved at se denne episode!

fredag den 20. august 2010

Madrasser Toppers



Resultaterne af denne seneste undersøgelse ikke overraske Michael, der klager over, at vores forholdsvis nye pude topmadras er ubehageligt. Han klager over, at madrassen er for hård, og gør hans krop gør ondt og lemmer falder i søvn.
En ny undersøgelse af 2.043 amerikanske forbrugere med en gennemsnitlig alder på 45 viste, at 65 procent af de adspurgte var utilfredse med den nuværende komfort og støtte udførelsen af deres madras, ifølge specialitet sove innovator Sleep Studio LLC og A-ha! Insights, der sponsoreres og gennemførte forskning.

En overraskende konklusion i forskning, var imidlertid, at kun 5 procent af de adspurgte var overvejer at købe en ny madras, mens 60 procent sagde, at de ville lettere købe en madras Topper.
Michael har tænkt på dem, skum æg kasse madras toppers, men der er mange løsninger til rådighed, som er hypo-allergifremkaldende, anti-mikrobiel og miljøvenlig. En lille undersøgelse viser du kan have en Tempurpedic-lignende madras Topper for $ 100 til $ 300

Sleep Studio mener, at der er 33 millioner forbrugere, som sandsynligvis vil købe en madras Topper i dag eller i morgen, men som ikke tilfreds med de traditionelle seng forhandleren. Vi gjorde nogle hurtige kontrol og konstaterede, at både Costco og Amazon sælger madras toppers.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook

tirsdag den 10. august 2010

Til Chloe, paa hendes foedselsdag

Vores lille Chloe er et år gammel i dag! Incredible.

Jeg har prøvet at skrive dette indlæg et par gange, men jeg er ikke engang sikker på, hvad jeg vil sige. Der er så meget om i år, at jeg ønsker at remember.Even den hårde og forsøger gange - det at komme op hver anden time, den første sygdomme, den endeløse amning, det agterstavn eksplosioner, og freakouts (din egen og mine) - Jeg vil gerne huske det all.But Jeg er klar over, at jeg nødt til at lade en del af, der går, for at gøre plads til nye minder.

Du har gjort os vokse i den bedste måder, Chloe. Du sætter de sjove og legesyge side af din far og du har lært din mor til at være omsorgsfuld og patient.How kan det være, en lillebitte, der ændrer bane af vores liv så meget? Jeg stadig ser på dig og er forbløffet over, at du ours.What et privilegium det er at se dig opdage denne world.Do alle forældre kommer til at opleve dette? Hvor heldige er vi!

Du er sådan en stor pige now.I kan ikke se på dig i dag uden at få en tåre i min eye.I har elsket at blive din mor og se du bliver you.So dag er en fest for dig, men dens også en fest for mig og din far ... vi har overlevet, har vi vokset, vi er blevet en family.Thank dig for at søde pige.

xoxo,

Mor & Far


Chloe på 1:

har taget sit første skridt alene (igår!) er smiley og friendlyloves at spille kig-a-boois en fisk i watercan kaste en bold overhead one-handedloves broccoli og blomkål og quinoais petite og vil for evigt være rullende op hendes pantlegs, ligesom momwould snarere synge end babbleisn't sove igennem nightloves når Lolo og Lola babysitte herknows hvor hendes øjne, hoved og næse arelikes hænge ud med de store kidsprefers at fodre herselfcan drikke af en kop uden sippy
lader os vide, når hun har noget at gøre # 2has 8 teethdoes ikke lyst til at blive nusset tightlyloves at danse med hende Dadis en baby ikke længere!

fredag den 6. august 2010

Window on Eurasien: Moskva stadig ikke anerkender, at Rusland er "et land af byer, Ikke Fag,« Glazychev siger

Paul Goble

Wien, april 11 - premierminister Vladimir Putins opfordring til definition af en strategi for social-økonomiske udvikling for føderale fag og områder er "absurd", en førende russisk ekspert siger, fordi Rusland "består ikke af forsøgspersoner, men i byer", og fordi udvikling sker i makro-regioner, hvis grænser er meget lidt til fælles med dem, Moskva har pålagt
I et interview offentliggjort i "Vzglyad" på fredag, siger Vyacheslav Glazychev, professor i Moskva Architecture Institute og medlem af Social Afdeling, at "rejser spørgsmålet om strategi for en føderal distrikt er absurd, fordi en føderal distrikt er et kontrolleret ramme, "mangler" enhver fysisk essens "(www.vz.ru/politics/2010/4/9/391582.html).
Det eneste positive ting kunne man sige om sådan en idé, han foreslog, at tidligere bestræbelser på at komme med strategier for bestemte emner forbundet - dets oblaster, krays, republikker, og så videre - var endnu mere latterligt og har "ikke er berettiget selv: penge er brugt, og der ikke gøres noget. "
Det betyder ikke, at der ikke har været nogen udvikling, de hyppige Moskva kommentator siger, men det har fundet sted udelukkende "på makro-regionalt plan," og "grænser i disse makro-regioner har ingen forbindelse med grænser føderale distrikter og emner af føderationen. "
Som erkender, at der er et krav for at gå videre, Glazychev siger, og han foreslår, at nogle embedsmænd på det regionale anliggender ministerium i Moskva er begyndt at erkende dette. Desværre, fortsætter han, "indtil nu er der ikke en sådan forståelse" i den langt mere magtfulde økonomiske udvikling og finansministerierne. "
Alle regioner i Rusland kræver stor opmærksomhed, den Moskva akademiker siger, men at opmærksomheden skal være individuelt bestemt snarere end baseret på generaliseringer. Og han behandler to sådanne generaliseringer, hvor han foreslår, Moskva politiske beslutningstagere fortsatte med at lægge alt for meget tillid.
På den ene side, siger han, "begrebet selskabets byen [" monogorod "] i almindelighed er en opfindelse." På grund af sovjetiske udviklingspolitik, Rusland har "næsten ingen ikke-selskab byer." Kun russiske byer, som har 500.000 indbyggere eller mere, faktisk er blevet "multi-selskab byer."
Og på den anden side Glazychev fortsætter, har den tro nogle i Moskva i sammenlægningen af regioner er baseret på "en fuldstændig absurd" idéen om, at sådanne kombinationer i sig selv vil forbedre situationen. I virkeligheden, siger han, bortset fra de såkaldte "matryoshka" republikker, gentegning grænser "tilføjer ikke noget til udviklingen."
Fordi Glazychev er en meget respekteret russisk Tænker om fysisk udvikling - hans beretning for 2004 (www.glazychev.ru/projects/2004_ProstRazv/2004_DocladProstRazv_oglav.htm) - fortsætter med at være bredt citeret, hans kommentarer nu sikker på at tiltrække opmærksomhed, desto mere det, fordi de repræsenterer den tydeligste uenig men fra Putins seneste bemærkninger.
Men hvor meget indflydelse de kan have på politiske valg i den russiske hovedstad i løbet af de næste par måneder, hans ord er også en påmindelse om en virkelighed, som mange analytikere, både i Moskva og i Vesten har en tendens til at glemme: I næsten alle tilfælde, grænserne for de enheder inden for Den Russiske Føderation afspejler politiske valg i Moskva i stedet for naturlige økonomiske enheder.
De sovjetiske rutinemæssigt redrew disse grænser, nogle gange i navnet på at forbedre administrationen, men næsten altid med øje for at sikre politisk kontrol. Og fordi det var hensigten, at grænser og i endnu højere grad transportnetværk Moskva bestilles - typisk eger fra oblast, kray eller republik centre - ondt i stedet for hjalp fremme den økonomiske vækst.
Overvindelse, der ikke vil være let eller måske endda muligt, men erkender, at det er et problem er en forudsætning for at løse problemerne i den økonomiske udvikling uden for Moskva. Desværre for Rusland og dets regioner, Glazychev bemærkninger tyder på, at dem med de største muligheder for at påvirke situationen er endnu ikke anerkendt, at virkeligheden.

mandag den 2. august 2010

Shock

Internettet er på én gang en velsignelse og en forbandelse. Det har vist alle former for nyheder til mig - gode og dårlige - gennem årene. Men da det er en kilde til næsten øjeblikkelig information, jeg gætter jeg skal ikke være for hård ved den.

Men i går aftes, det fik mig igen.

Moderen og jeg havde talt om nogle af hendes venner, der havde bestået af især en, jeg slags opkaldt efter. (Sorter af, idet jeg ikke var belemret med hendes etniske navn, bare velsignet med sit øgenavn - af mors design - et navn, der historisk set, kun de tættest på mig nogensinde brug.)

Derfra moderen begyndte at tale om dette vens sønner, som havde været på mange måder moderens "første" børn. Hun havde babysittere dem begge i hendes teenage år, og de havde polstret rundt efter hende som hvalp hunde, selv når hun ikke var på uret.

Den ældste af de to blev dræbt i en freak ikke-militært ulykke under Vietnam. (Han havde overlevet at blive skudt i 'Nam, kun at komme hjem og blive kørt over af en militær lastbil, da han red hans motorcykel tilbage til basen.) Han var kun 19. Det var tragisk, og tingene blev aldrig helt lige efter denne.

Det var ingen hemmelighed, hvilken af de to var deres mors pick, noget min mor skældte ud over, og mod hele tiden. Det var ikke underligt da, at den yngre bror gik meget langt for at få opmærksomhed, og på måder, der var mindre end ønskeligt.

J var seks år ældre end mig og i løbet af de år, jeg var mest påvirkelige, han var fantastisk. Jeg kan stadig se ham i mit indre øje om alder 20 i denne konvertible 'vette, at han havde. Sikke en syn, der var!

Han ville flade jævne gennem årene, i mellem job og ind og ud af problemer. Moderen ville chide ham, men hun altid havde et blødt punkt for ham. I det seneste årti eller så, ville han afgjort nogle. Taber både forældre s og blive gift havde taget brodden en smule. Narkotika og alkohol havde hærget hans model-lignende udseende. Han fortsatte med at komme ind i lejlighedsvis dårlige skrabe.

Lejlighedsvis, ville han kalde. (Ofte på mors fødselsdag, men for det meste bare ud af det blå.) Men der havde været nogen kontakt i et par år. Moderen var nået ud et stykke tid tilbage kun for at blive mødt af en afbrudt telefon.

Moderen lige er sket at nævne ham i går aftes. Jeg var online på det tidspunkt, så jeg Googled ham. Oprindeligt-og efternavn ikke var nok, fordi han tilfældigvis til at dele hans navn med en populær NFL spiller. Så jeg sat i hans mors pigenavn, som jeg havde midlertidigt forvirret som hans mellemnavn i søgefeltet. Men det var nok.

Straks, det første resultat var en nekrolog. Fra præcis tre år siden. Min kæbe faldt åben som jeg læste. Ja. Det var ham. Jeg kunne ikke tale. Jeg må have haft et kig på rædsel på mit ansigt, da moderen straks begyndte at spørge: "Hvad? Hvad er der galt? "

Jeg næsten ikke fortælle hende.

Endelig vil jeg bare røg ud, "J er død. Har været i tre år. "Hun var straks over min skulder, så jeg stødte op sidestørrelsen, så hun kunne læse.

Hun blev hærget. Jeg blev hærget for hende.

Helt ærligt, var jeg overrasket over, at han havde gjort det til 48. Han levede mere end et årti, end hvad jeg nogensinde troede, han ville. Selv mor måtte indrømme det.

Hun kaldte et par venner, hvoraf ingen vidste noget. Hun kaldes en fætter, som hun har holdt kontakten med, der sagde hun vidste, han havde været i en ulykke, men selv hun vidste ikke, han ville døde.

Hun kaldes en lang forældet West Coast-nummer for en tante (moderen havde været tæt sammen med hele familien på et tidspunkt, men mange er døde, og resten har spredt). Internettet til sin kredit, givet mig en nuværende antal.

De talte til langt tidligere 02:00

Den blå himmel er, at moderen følte sig bedre. Hun genetableret med en gammel ven og fik alle fanget op. Og for mig, det bedste er, at billedet af en ung J, beskidt blond hår viftede, blå øjne glinting, ridning ud i solnedgangen i sin 'vette.

Happy rejser, J.