fredag den 20. august 2010

Madrasser Toppers



Resultaterne af denne seneste undersøgelse ikke overraske Michael, der klager over, at vores forholdsvis nye pude topmadras er ubehageligt. Han klager over, at madrassen er for hård, og gør hans krop gør ondt og lemmer falder i søvn.
En ny undersøgelse af 2.043 amerikanske forbrugere med en gennemsnitlig alder på 45 viste, at 65 procent af de adspurgte var utilfredse med den nuværende komfort og støtte udførelsen af deres madras, ifølge specialitet sove innovator Sleep Studio LLC og A-ha! Insights, der sponsoreres og gennemførte forskning.

En overraskende konklusion i forskning, var imidlertid, at kun 5 procent af de adspurgte var overvejer at købe en ny madras, mens 60 procent sagde, at de ville lettere købe en madras Topper.
Michael har tænkt på dem, skum æg kasse madras toppers, men der er mange løsninger til rådighed, som er hypo-allergifremkaldende, anti-mikrobiel og miljøvenlig. En lille undersøgelse viser du kan have en Tempurpedic-lignende madras Topper for $ 100 til $ 300

Sleep Studio mener, at der er 33 millioner forbrugere, som sandsynligvis vil købe en madras Topper i dag eller i morgen, men som ikke tilfreds med de traditionelle seng forhandleren. Vi gjorde nogle hurtige kontrol og konstaterede, at både Costco og Amazon sælger madras toppers.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook