torsdag den 24. december 2009

Sove i et fly Hotel i Brand New Stockholm-Arlanda Airport Hostel

Okay, okay, så du kan teknisk ikke tiltræde mile-high klub i første Arlanda Lufthavn hostel, der skal bygges inde i et fly. Ja, Jumbo Hostel, åbningen i december 2008, er bygget inde i en gammel Boeing 747-200 med 25 værelser og 85 senge. Og er de kalder det et hostel, så de fleste af værelserne har tre køjesenge betyder, at du kan have til at dele med andre rejsende. Men du kan have den mile-high erfaring i almindelighed ved at sove i dette hotel. Lad dine drømme dig til skyerne. Og puf puf, wink wink, hvis der er et tomt rum og / eller lederen er i godt humør, kan du være i stand til at få et værelse til dig selv med din partner som i de tidligere cockpit område, og nu er en luksus suite .

Når dette hostel åbner, vil det officielt blive den sejeste Stockholm Airport hotel. Hvor ellers kan du sige, at du sov i et fly hotel? Også, hvis du ikke ønsker at sove der, men blot ønsker at se, hvad alt det spændende er om, kan du bare falde i, da de vil have en cafe og vinduer for folk at se trafik til og fra Stockholm-Arlanda lufthavn . De har selv åbnet en vinge til at gå på, så du kan opleve, hvordan det føles at stå på en vinge på en jumbojet. Sigende, i fremtiden vil de få bryllupsceremonier på forskærmen også.

Nu rejsende på udkig efter et Stockholm Airport hotel behøver ikke at betale hotellet priser, hvis du bare er på udkig efter et par timers shuteye eller en seng at sove om natten, før din flyvning tidligt om morgenen. Det vil være langt mere behagelig derefter sovende ubehagelig lufthavnsterminal stole er jeg sikker på. Du kan bare bo på nye Arlanda Lufthavn vandrehjemmet, Jumbo Hostel. Det er i det perfekte sted, da det er kun 10 minutters gang fra check-in skranken. Jeg ved ikke om dig, men jeg vil være sikker på at tjekke det ud næste gang jeg er der. Det skal være en af de fedeste hostels i Stockholm og i verden.

Jeremiah Iverson er en verden rejsende og har gjort det til sin lidenskab for at finde billig indkvartering til ethvert budget. Søg http://asianahotels.net/ at booke billige hoteller og hostels i Sverige eller hvor som helst. Med mere end 900.000 tilbud at vælge imellem, vil du finde det bredeste udvalg og billigste priser.

onsdag den 23. december 2009

Jesus forstaar

Jeg brugte en del tid i går under kommunion til ældre i kommunen. Vi tilfældigt afsætte områder til mig selv og min tilsyn minister, og jeg mindes ikke at gøre netop dette område før. Det var et meget fattigere område end de fleste jeg har været til. Af en eller anden grund vores system for at lade folk vide, at vi kom ikke ud til at arbejde, og vi var ved at blive mange gamle mennesker ud af sengen. I en af de sidste huse i bedstemor var i søvn med en anden ved siden af hende. Den bedstemor kom igennem, men den anden person, der syntes at bo i søvn. Da vi kom i gang denne anden person, der vågnede op, og det viste sig at være en pige i tyverne, der var temmelig dårligt handicappede - Jeg vil gætte cerebral parese. Hun til sidst kom igennem til os gå på knæ og gøre taler lyde. Lydene hun var ret skræmmende, men hun syntes at være meget godmodig. Når vi gav de elementer af kommunion Jeg gav hende en vaffel. Hun var opstemt, men at spise ting var en præstation. Hun lagde ikke mærke til, når jeg ikke give hende et lille glas Samfund grapejuice. Midt i alt dette kaos og støj Slotsfogden med mig sagde roligt til mig, 'Jesus forstår «.
Jeg var så glad for - det var noget, jeg sagde til ham på den første dag, at vi gjorde communions sammen. Der er normalt en masse ceremoni og folk venter på ministeren iført deres kirke uniformer. Men jeg sagde, hvis folk var bed-redet de kunne tage altergang i deres senge. Hvis folk var for hurtigt i søvn eller for syg, sagde jeg, at Jesus ville forstå, hvis vi bare bad for dem og ikke give dem nadveren. Jeg var så chuffed at dette simple fyr, der forvalter ikke meget engelsk havde ejet konceptet. Og mindede mig om det!

mandag den 14. december 2009

Post Frost

Mens jeg var på rejse, DH høstet disse græskar. Der er stadig nogle på, hvad der er tilbage af frosted vinstokke. DH ikke ønsker, at disse for at få bidt frost, mens jeg var ud for at få Poison Ivy bidt! I drivhuset, vil kviste af basilikum-fortid handles ud for nogle salat beplantninger.

Haven, som det var i går aftes.

fredag den 4. december 2009

Travel Weekly Group editor til at traede tilbage

Karen Dempsey, gruppe redaktør af Travel Weekly, er at lade den tidligere Reed Business Information titel i næste måned.

fredag den 27. november 2009

Killing spree

Ben Schwandt er vores amerikanske partner i awesomeness.
Han har været optagelserne til den næste Love video, blandt andre ting og har været på en dræbende spree. Her er nogle af de seneste fotodokumentation af sådanne drab.
alle fotos: Jivcoff

fredag den 20. november 2009

Update: Frank Spencer Endelig Speaks Out

Jeg endelig fået mit brev med posten i dag fra General formand Douglas McCarron og Vice President Frank Spencer forklarer \ "nødsituation \", den \ "dybt foruroligende \" anklager om korruption og rapporterede \ "stofbrug \", der findes på NYC District Council.

Det har været 27 dage siden anholdelsen af Mike Forde og andre, og de fleste af medlemmerne er stadig i fuldstændig uvidenhed om, hvad der sker med den pålagte \ "emergency tilsyn \".

Her er noget, jeg finder morsomt, Mr. Spencer slutter sit brev sige \ "Jeg har fuld tillid til medlemmerne af dette råd, og jeg tror, at vi kan arbejde sammen om at opbygge den type operation, du fortjener, og en union, som du kan stolt af \ ".

Billedet til højre er et øjebliksbillede af kommunalbestyrelser hjemmesiden, efter du har klikket på linket \ "kontakt os \", som viser en besked \ "Under Construction \" ... Føler du dig stolt endnu?

lørdag den 14. november 2009

anden revision

Trendy Club
(Elblag, Polen)

Jeg er den oops spalterne
i hin nederdel
alle skabninger
forene
praksis rygning
i ark
af metal
med marionet
læber her
på is
med kløende
drømme
spredt
i cremet
røre ved dette
Fremmede shacking
på fedtet
Tabellen på
loud hum
af testikler
vi ride
Det brambled
beslutningsforslag
Jeg er ikke
din
stoiske elskerinde

søndag den 8. november 2009

College Student Laan

Det siges, at "hvis du tror uddannelse er dyrt, så prøv uvidenhed." Der er ingen tvivl om, at få en god og kvaliteten af uddannelserne er værd at tusindvis af dollars, især i løbet af fire år eller mere. Af denne grund har mange studerende havde at gå efter en omfattende kollegium lån, så de har en jævn strøm i deres studier. College lån til studerende kommer med forskellige pakker og med forskellige sæt af betalingsbetingelser. Der er college-lån, der kan tages en gang om året, mens andre kun kan udnyttes på en gang. Stadig, nogle studerende lån er givet til kun dem, der udfører en god kreditvurdering, eller hvis forældre eller værger har en fremragende kredit score. Men der er stadig dem, långivere, der vil udvide deres hjælp efter en cautionsmænd tegn på deres vegne.

For alle college studerende, som ønsker at kilden til college studerende lån kilden af lånet skal ikke være et problem, fordi der er mange långivere, med en lang række betingelser og vilkår. Det långivende firmaer kræver kun et par stykker af oplysninger fra låntager. Det långivende selskab vil sørge for de studerende renten og andre pålægges gebyrer og også fremragende betalingsoplysninger. Det långivende selskab vil give en skriftlig bekræftelse til den studerende, efter at lånet er betalt tilbage helt. College studerende lån give de studerende en række privilegier, for eksempel en studerende, der er på college studerende lån har rettighederne til at udskyde deres betalinger for en periode. Den studerende kan også anmode om, hvad der kaldes overbærenhed, hvis den studerende føler, at han ikke fuldt ud kan betale lånet tilbage.

Den studerende, der har fået tildelt kollegium lånet har forskellige muligheder for tilbagebetaling. Den studerende kan vælge en gradueret betalingsplan eller en indkomst baseret betalingsplan. Både private og offentlige långivere acceptere førtidig indfrielse uden opkrævning af låntagerens eventuelle ekstra. Før en elev kan ydes lån udsættelse eller tålmodighed, skal den studerende have betalt tilbage hans / hendes lån regelmæssigt. Uden denne anmodning kan ikke imødekommes. Den studerende skal indberette alle ændringer i hans / hendes personlige oplysninger til långiver. Disse omfatter ændring af adresse, jobskifte, ændring af navn, CPR-nummer, telefonnummer og så videre. Studerende, som er i stand til at vedligeholde og opfylde ovenstående oplysninger viser en stor ansvarsfølelse til långiver og får en højere kredit score.

fredag den 30. oktober 2009

søndag den 25. oktober 2009

SotD 8-28

sang:

\ "Ohio \" af Jason Anderson fra håbefulde og bange

Download 06-Ohio

meme (radio):

se nedenfor

mandag den 19. oktober 2009

Bomb \ 'blev plantet for at draebe politifolk \'

Politiet siger, en stor bombe plantet tæt på den irske grænse i syd Armagh var bestemt til at dræbe officerer.

tirsdag den 13. oktober 2009

2 Years

Det var for to år siden, at jeg blev gift handyman i en smuk gårdsplads på en solrig søndag eftermiddag. Jeg kunne ikke have forestillet den fantastiske rejse de sidste to år har været. Da jeg sagde jeg, der var mange ting, som jeg håbede vores liv sammen ville være. Og det er! Mit liv er fuld. Mit hjerte er fuld. Du handyman og Chloe gøre det så. Tillykke med jubilæet, kærlighed.


__________________________

Du kan læse mere om vores bryllup fra disse tidligere indlæg her, her og her.

mandag den 5. oktober 2009

Matt Frei om Berlin



Matt Frei, den tidligere sydlige Europa-korrespondent for BBC, har skrevet en interessant artikel om Berlins tidligere og nuværende arkitektur i sin online 'Washington Diary ". I det, afspejler han på den arkitektoniske arv af nazisterne, virkningen af Kolde Krig konkurrence på den indbyggede form af byen, og efter indførelse genfødsel. Frei nævner også, at han har været at filme en dokumentar serie om Berlin, som vil være værd at kigge ud for.Link: http://tinyurl.com/qkfbwrAccess:FreeBrought til dig fra Glasgow School of Art Library

søndag den 27. september 2009

Introducing Pico, at microblogging Tema

Leder du efter en ny, enkel skabelon til visning af din iPhone billeder? Vil du oprette et flot link blog? Vil du vise din foretrukne YouTube-videoer? Så er vores nye Pico tema er for dig.


Pico er designet til at holde tingene enkle at håndtere hyppige opdateringer og en masse forskellige typer af stillinger: video, mobile fotos, citater, og, naturligvis, længere blogindlæg.

At sætte fokus på indhold, vi har flyttet sidebars under listen over stillinger. At bruge Pico du nødt til at gå til \ "Design> Layout \" og vælge \ "1 kolonne. \"

Prøv det, og lad os vide, hvad du mener.

søndag den 20. september 2009

Shop i en salon paa Trypolar

Pop-up, galleri, midlertidig, forbigående; alle apt ord, som anvendes til Londons mode detail ventures. Det skal siges, at nogle er mere veludført end andre. I dag, et andet af disse detail eksperimenter åbner. Undtagen det er ikke græder for at få opmærksomhed, eller er der en stor sang og dans til at gå med det. På den arv / historie lastet Amwell Street (der er faktisk en Amwell Street Society) i EC1, der er gemt væk fra brashness fra Kings Cross og chi -chi-ness af Angel, ligger Trypolar. butiksbesøgende er ikke ligefrem højt her, men du kunne sagtens falde på denne gade, være latterligt henrykt og ønsker at komme tilbage (jeg har ingen undskyldning for at se, som jeg arbejder og bor her i nærheden .. .).

Så inde Trypolar, etiket Poltock og Walsh har oprettet butikken og vil være her for de næste fem måneder. Udefra ser i, det er helt underligt at se en shop-in-shop, der er ental - Poltock & Walsh inde Trypolar - som Jeg er så vant til at se dem alle linet op i den holder af i Selfridges med den store store mærker. Da jeg så inde, så det ud som om der bør være en russisk dukke af butikker i gang ... som en butik i en butik i en butik i en butik ....

Katie Walsh var på hånden for at vise mig rundt omkring hende ickle butikken og hvad hun har fået kommer i. Først op, der kan tilpasses farve-din-egen kjoler. De to stilarter, der er op til farvning i er denne A / W 09 kjole, at Katie er kalder "Kate Moss 'kjole som la Moss bestilt det, og et par andre stykker også. stedet for den helt sorte, at hun har valgt selv, kan du tilpasse paneler af kjolen med chokolade og blomme.

De har også genoplivet en kjole fra en tidligere indsamling, S / S 08 tror jeg, hvor jeg købte en pjusket halterneck top, men har opdateret den med et sæt nye farver, der er mig tro, at alle seks modstridende / ros nuancer kunne indarbejdet i kjole med mis-matched lommer.

I en lidt selvoptagede og praktisk at flytte, har de også indført et sæt hund kraver, der er gudskelov ikke mincey og irriterende på den måde, at en masse nyhed hund tilbehør kan ...

... Babyer er på Poltock og Walsh sind som Katie har en 10 måneder gammel baby og Fiamma Poltock (den anden design halvdel) er ved at føde. Jeg tror, at min baby-blub blub længsler er blevet kickstarted af denne søde søde søde trykte sparkedragter, at Poltock og Walsh udviklet til A / W 09. Ville det være for tidligt at bestille en til fremtidige bebes?

Eller jeg skulle bare holde min livmoder i skak, og vælge den tee eller jeans i stedet ...

Cowboy booties uden overdreven teatralsk vestlige faktor ...

Katie iført en kjole fra hendes A / W 09 kollektion, som står væk fra kroppen perfekt ...

Bortset fra de print, leopard print pailletter, knited loopy cardigan og ærmer-kjole og lynlåsen blazer er alle stand-out stykker fra samlingen.



torsdag den 10. september 2009

Gud er Gud No Matter What ...

Slidbane med mig, vil du ikke ind i nogle Muddy Waters ... Dette overfører mine være en smule tåget, og jeg har ikke tid til virkelig at afslutte det er heller ikke mit hjerte gøres grundede det ....
Gud er Gud No Matter What ....
Selv hvis jeg mister mit houseEven med børn, der dør af starvationEven med 3.500 hjemløse kun 10 minutter ned af vejen fra meWhen jeg mister mit jobWhen min eneste bil diesWhen mine forældre er sickWhen en mor med aids giver hende det childrenWhen børn bliver køn slavesWhen der er ingen mad i cupboardWhen mit barn diesWhen jeg mister din måde lifeWhen Jeg har ingen moneyWhen Jeg bor i et skidt hutWhen Jeg har ingen familyWhen jeg har ingen jordisk nameWhen Jeg kan ikke se i morgen, når telefonen ikke ringWhen at nogen gør ikke ' t kærlighed meWhen min ægtefælle leavesWhen mine børn leaveWhen der ingen insuranceWhen der ingen waterWhen jeg blindWhen jeg lameWhen jeg dør
Jeg kunne blive ved og ved, men da vores prædiken tidligere søndag, har jeg ladet Gud ud af æsken, jeg stillede ham, der får mig til at føle sig godt tilpas og sikker ... Der er lidelse og DER ER GOD, så hvad betyder det for mig??? Det betyder, at jeg er nødt til at lære at behovet kun Gud! Wow, nu er nogle af jer kan lide, og det er naturligvis det du dum kvinde, men selv om jeg ved, at jeg ikke sikker på jeg leve på den måde ... Jeg har ærlig talt aldrig forestillet mig i fuld følelser af at være hjemløse, sultne, dødsens syg, og kan ikke forestille sig at leve et liv i reel lidelse, som mange mennesker i denne verden lever ... Jeg er nødt til at stoppe her, fordi det er så vidt jeg har fået om, hvordan du behandler denne ... Jeg vil lade dig vide, hvordan Gud afslører sig selv til mig, som jeg proces .... GUD ER GOD No Matter What

Vi havde to store dag i salget med vores nye sjældne bevidsthed produkt og sandsynligvis gjort nok til at brødføde et par børn i år ... Jeg er overvældet af den respons, og hvordan dette ministerium kan påvirke så mange børn i Afrika og hjælpe familier her vedtage ... Gud bruge os! Webstedet er næsten færdig ... tjek de fremskridt på 147millionorphans.com

tirsdag den 8. september 2009

Hunt om for \ 'kapret fragtskib \'

Et fragtskib, som kan have rejst gennem Den Engelske Kanal efter tilsyneladende at blive kapret af pirater er ved at blive søgt.

Vind med Amagerbanken

Se Tina smide tøjet!
Eller noget af det, i hvert fald. Men køn er hun i hvert fald.
Amagerbanken står bag denne reklame for deres basic konto løsning.
Du kan vinde en rejsegevinst på 25.000,- ved at være med til at "mappe" Amager.
Tag billeder af dine favoritsteder på amager, og fortæl om den. Klik her og følg instrukserne.
Tina smider tøjet og.....

fredag den 28. august 2009

Kunsten at fremstille Ophaengte Malerier


Sætte malerier op på en væg er noget, at nogle mennesker får ret, og andre mennesker bliver meget forkert. Det er muligt at gå ind i et værelse og er meget imponeret over alt, herunder kunst, men det er muligt også at gå ind i et værelse og meddelelse manglen på kunst eller dårligt placeret eller valgt kunstværker. Noget, man skal overveje at begynde med er den form for maleri, der passer til rummet. Det er muligt at blande gamle og nye ting, moderne og ældre, men det har at være meget omhyggeligt udført.

Vi vil alle indse, at Van Gogh malerier ikke ville passe til en meget moderne værelse, men det er vigtigt også at tænke på farver i rummet, og om de passer til disse i malerier samt størrelsen af de malerier, og om de vil se ret i størrelsen af det rum. Et stort lærred virkelig har brug for et stort værelse med en høj loftet, medmindre du lige har en som et knudepunkt.

Mængden af billeder, du har, er også vigtigt at tænke over. Under et stort rod af billeder kan ikke se ret i et rum, der allerede er meget travlt, men hvis du har et matchende sæt, de kan arbejde alle omhyggeligt placeret sammen. Den højde, du hånd billederne er også vigtig. Hvis du ønsker at se på dem stående op så de er nødt til at være højere op, end hvis de er mere tilbøjelige til at blive beundret fra mødet ned. Også er du nødt til omhyggeligt at placere dem, så ser korrekt med højden af loftet og alle møbler, der er i rummet.

Det er ikke kun et spørgsmål om popping et par smukke kunst malerier på væggen, men der er behov for en langt mere tænkte hvis du ønsker at gøre en reel indflydelse og indtryk med de kunstværker, som du vælger at vise. Så giv det en masse tanker og planlægge omhyggeligt for at være sikker på, at hvad du køber, og den holdning, at du tænker på at sætte det på er den rigtige for billedet. Hvis du har et bestemt billede, som du virkelig gerne så kan det endda være værd at overveje dekorerer dit værelse t sørg for, at det passer sammen med billedet. Det kan virke en smule ekstrem, men det kunne have bedøvelse resultater.

fredag den 21. august 2009

Pensionering er ikke maalet, ivaerksaetteraktivitet Er

De fleste arbejder mænd og kvinder over 50 år begynde at tænke på pension, og mange begynde at planlægge for det. De gør deres due diligence på investeringsstrategier, positionere sig godt i deres virksomheder, revidere deres Stationcar planlægning, og så videre. Mens de enkelte skridt i pensionering planlægning i blandt sig selv er gode råd, de vigtigste spørgsmål i denne overgangsfase i deres liv er, \ "Hvad er målet? \" Jeg vil bede nogen planlægger at gå på pension, herunder dem, der allerede .. .

tirsdag den 18. august 2009

Happy Nationaldag Singapore!

I dag er Singapore's 44. Nationaldag.

For at fejre dette glad lejlighed, jeg har medtaget følgende video for alle at se! Dette er faktisk min favorit Nationaldag sang ud af de snesevis af Nationaldag Sange i årenes løb!

Happy Visning:)

søndag den 9. august 2009

mandag den 3. august 2009

Denis O 'Brien: INM konkurs beskyttelse flytte muligt

Udgiver af Indy kunne træde "examinership " for at beskytte den fra kreditorer

fredag den 24. juli 2009

Bedst saelgende forfatter McCourt doer

Frank McCourt, forfatter til best-sælgeren Angela 's Aske, er død af kræft i en New York hospice.

Den 78-årige irske-amerikanske forfatter blev ramt af meningitis og for nylig var blevet behandlet for melanom, den mest dødelige form for hudkræft.

Angela 's Aske, en memoir af McCourt ' s barndommen i Irland, solgt millioner af eksemplarer og vandt Pulitzer-prisen.

Før bog 's 1996 publikation, McCourt var en New York high school lærer i 30 år.

Børsnoterede ved New York Times avis, Susan Moldow af McCourt 's udgiver Scribner sagde årsag til hans død, søndag eftermiddag, blev metastatisk melanom.

'Epic af kval '

Født i New York, McCourt rejst til Irland i løbet af Great Depression med sine forældre i en tidlig alder.

Angela 's Aske giver en grafisk beskrivelse af sin barndom i ussel fattigdom i slumkvartererne i den irske by Limerick.

Beskrevet af forfatteren som en "episk af kval", bogen blev gjort til en Hollywood-film i 1999 stjernespækket Emily Watson og Robert Carlyle.

BBC 's Matt McGrath, en beundrer af Frank McCourt ' s arbejde, siger, at den skinnede et lys på en mørk periode i Irland 's sociale historie.

Hans andre værker omfatter 'tis og Teacher Man, som både trækker på hans senere liv i New York.

søndag den 19. juli 2009

Foerst, skal du vaelge din arter for at faa adgang til den korrekte del af vores hjemmeside

28 år siden de kom til Jorden. Udforske verden distriktspartnerskaberne 9. Overveje en karriere hos Multi-National United. Find ud af om at forbedre dine matematiske færdigheder med DNA fra det ydre rum. Spil spillet. Og lære sandheden bag løgne.

lørdag den 11. juli 2009

Girl, ni, med svin influenzabekaempelse doer

En ni-årig pige fra London er blevet den femte person, der dør i Storbritannien efter ordregivende svin influenza.

lørdag den 4. juli 2009

A NICE LITTLE soendag


Bare en dejlig lille søn session på Webster parken i dag, det er det.
-Worful

søndag den 28. juni 2009

Sarkozy i historiske tale til parlamentsmedlemmer

Præsident Nicolas Sarkozy er at blive den første franske statsoverhoved for at tale til Parlamentet i 136 år, og vil fastsætte hans reformplaner.

Et forbud mod en fransk præsident løse parlamentet, der blev vedtaget i 1875, blev ophævet med et snævert flertal sidste år.

Talen er blevet sammenlignet med den amerikanske præsident 's status over EU-adresse.

Som sådan har det vrede kommunistiske og grønne parlamentsmedlemmer, der er boykotte talen. Oppositionen Socialdemokraterne vil deltage adressen, men ikke i debatten.

Talen, der finder sted på slottet i Versailles, lige uden for Paris, vil blive givet til et fælles møde i begge kamre i parlamentet.

Mere end 900 medlemmer af Nationalforsamlingen og Senatet indsamlet mandag morgen, med hr. Sarkozy grund til at give sin tale i eftermiddag.

Hr. Sarkozy ventes at bruge det til at beskrive hans reformprogram for anden halvdel af hans formandskab, herunder ændringer af pensionssystemet og lokale myndigheder.

Men trods hans centrum-højre parti 's succes i valget til Europa-Parlamentet og en nylig stigning i popularitet meningsmålinger, den franske leder er usandsynligt, at risikoen indføre radikale planer for forandring, siger BBC ' s Emma Jane Kirby i Paris.

Med den franske økonomi i sin værste form for 60 år, og ledigheden forventes at ramme 10% i år, Frankrig har meget lidt lyst til hårdtslående reformer, siger hun.

Formand Sarkozy vil kunne annoncere en mindre regeringsrokade et par dage efter sin tale, at erstatte justitsminister Rachida Dati og landbrugsminister Michel Barnier, som for nylig vandt pladser i Europa-Parlamentet.

torsdag den 18. juni 2009

Festival trussel

Af Jane Elliott
Sundhed reporter, BBC News

Musik festival sæsonen er på os, og med det kommer de sædvanlige sundhedsadvarsler.

Don 't drikker for meget, revellers opfordres; don ' t tage stoffer, drikke masser af vand, slid søndag skærmen, når varm og holde dine fødder tørre når de er våde, for at undgå skyttegrav mund.

Men i år er der en ny advarsel - for at undgå eller drager omsorg når "crowd surfing ".

For de uindviede, crowd surfing er når en person er gået hen over hovedet på andre - som regel på en musik-koncert eller festival.

Farlige fornøjelse

Men læger sige, at der er risiko for personskader eller endog dødsfald og advarer festivalen i en fest for at tage pleje.

Chartered fysioterapeut Sammy Margo sagde surfere kan lide blodudtrædninger, sprains og piskesmæld-type personskader hvis droppet. Hun sagde nogle kvinder endog var groped da de var gået overhead.

"Jo mere du forsøger at forbyde det, jo mere attraktivt bliver det"


Deborah Rees

Og publikum er også i fare, hvis en person falder om på dem eller Bangs ind på dem, især hvis de er iført noget skarpe eller tunge.

Joanna Squires, i alderen 30, fra Essex, blev skåret over og vedvarende stødpletter til hendes hoved, når en mand clattered i hendes mens crowd surfing, bankede hende til jorden.

Selvom det ikke er alvorligt såret, sagde hun det gjorde skræmme hende og hun nødvendig medicinsk behandling for en panik angreb.

"Det skete, da jeg var på Glastonbury og var del af en meget stor menneskemængde,« siger hun.

"Det var den type crowd, der holder hævelse; hele crowd gik frem og tilbage.

"Vi kunne se et band, og der var nogle mennesker crowd surfing og en af fyrene skete for at have stål toed støvler på. Han sprang ind i menneskemængden og bumper mig på mit hoved.

"Jeg begyndte at hyperventilate og havde en panik angreb og havde brug for at gå til medicinsk behandling, hvis de fik mig til at trække vejret i en papir pose."

Hun siger, at man overvejer crowd surfing bør tænke på at beskytte dem under dem.

"Jeg synes, det er vigtigt, at folk går til festivaler og have det sjovt," siger hun. "Men de gør det nødvendigt at være på vagt crowd surfing, især hvis bære smykker og stål udjævnede støvler. Tænk over andre mennesker.

At holde sikker

Sammy Margo aftalt, at der var en række ting surfere kunne gøre for at holde sikker.

"Den bekymring er, at du får transporteres væk af øjeblikket - du kan godt være beruset med alkohol, narkotika eller atmosfæren.

"Crowd surfing er ikke ideel, men hvis det sker, skal du forsøge at gøre det sikkert.

• Bær tøj at don 't have skarpe kanter såsom zips eller studs. Bær blød sko

• Don 't have nogen værdigenstande på dig, da de kan falde ud eller blive stjålet

• Undgå at bære piercings eller kæder, som de let kan blive fanget på tøj

Hun sagde afslappende hjælper også mindske sværhedsgraden af fald, som minimerer sprains, piskesmæld skader og blå mærker.

"Hvis du ved et uheld faldt, så prøv at slappe af i den falder i stedet for tensing op," siger Sammy. "Du 'll være mere smidigt og mindre tilbøjelige til at falde awkwardly og skade dig selv."

Skade risiko

Deborah Rees, grundlægger af Safeconcerts website, sagde, at nogle undersøgelser har forpligtet sig til at se, hvor mange mennesker blev såret ved koncerter.

Men hun sagde, at en nylig rapport fra en studerende spørger tilfældige festival fest om deres kvæstelser viste, at ud af 40, han talte med, 30 sagde, at de havde været til skade på nogle tilfælde af, at de deltog i, mange gennem crowd surfing.

Og en rapport fra Airedale NHS tillid i 2000 viste, at på en tre-dages musikfestival i august 2000, med 60.000 mennesker om dagen deltog, var der 43 mindre crowd surfing personskader.

Crowd surfing - forbikøres rundt over crowd 's hoved, med alle ' s hænder støtte youStage dykning-lancering dig selv fra scenen og håber publikum vil fange dig, og lad du surfer

Deborah sagde, at der havde dog været dødsulykker siden, såsom død Patrick Sherry (forreste mand fra Bad Beat Review), der døde efter dykning fra scenen til publikum i 2005.

Men hun sagde at forbyde crowd surfing og fase dykning dog måske kun tilskynde det endnu mere.

"Jo mere du forsøger at forbyde det, jo mere attraktivt bliver det," siger hun.

"En af de bedste ting er at uddanne dig selv. Jeg kan ikke lide at fortælle folk, hvad de kan og kan 't gøre, fordi du er på et gemmested til ingenting, men hvad folk skal tænke på er indvirkningen på mennesker omkring dem.

"Jeg tror snarere end at forbyde det, du skal have et område, hvor de kan gøre det sikkert."

tirsdag den 9. juni 2009

Anti-islam parter store vindere i EU

Anti-islam parter scoret store sejre i Den Europæiske Unions parlamentariske stemmer at indgået søndag. En rekordlav valgdeltagelse på kun 43 procent hjulpet højrefløjen parter ind i EU-Parlamentet (EUP), mens den konservative Europæiske Folkeparti har bevaret sin alsidighed ved en komfortabel margin.

I Nederlandene, Geert Wilders' Frihed parti vandt 17 procent af landets stemmer, giver det fire ud af landets 25 pladser i 736-seat EUP. Sin støtte placeres det mindre end tre procent bag den regerende Kristelige Demokratiske Alliance's viser. Mere

lørdag den 6. juni 2009

Fuglesang radio taget luften


Registreringen af fugle blev foretaget for 20 år siden

En digital radio station, der blev uventet populær hos lytterne ved at spille lige fuglesang er at gå "off the air mandag morgen.

Det er ved at blive erstattet af en interaktiv radio station, som vil spille en blanding af indie-, by-, rock og jazz musik af usignerede kunstnere.

Den fuglesang kanal var blevet radio-/tv-spredning for næsten 18 måneder.

Det havde til formål som et midlertidigt fyldstof efter DAB OneWord stationen lukket, men tiltrukket tusindvis af lyttere.

Optagelsen blev foretaget for 20 år siden ved Quentin Howard i ryggen haven i Wiltshire, der nu er den daglige leder af en række radiostationer.

Han besluttede at sende den til at udfylde de tomme radio rummet, og siden da har næsten en halv million mennesker tunet ind Udsteder Sir Terry Pratchett sagde, at han fandt det afslappende, fans oprettet Facebook lokaliteter, og en særskilt fuglesang Radio begyndte på nettet, der sælger cd'er.

Dets udskiftning, Amazing Radio, træk sange fra kunstnere, der har overført deres musik til hjemmesiden amazingtunes.com over de seneste fire år.

mandag den 1. juni 2009

Berlusconi "til at forklare om baand med teen '

Italiens premierminister Silvio Berlusconi har nægtet lyve om sit forhold til en ung enlig kvinde, der er i centrum for en ægteskabelig træk.

"Der var intet negative" om hans venskab med Noemi Letizia, hr. Berlusconi fortalte amerikanske tv-kanal CNN.

Han sagde, at han planlagde at give møde for Parlamentet hurtigt at afklare hans handlinger.

Hr. Berlusconi 's hustru, Veronica Lario, sagde hun ville skilsmisse ham efter blev det rapporteret, at han deltog Ms Letizia ' s 18. fødselsdagsfest i Napoli.

Berlusconi blev rapporteret at have købt hende en guld halskæde besat med diamanter som en gave.

ER MRS BERLUSCONI
I februar 2007, Veronica forlangt en offentlig undskyldning fra sin mand for hans flirte, hvortil han svarede med en skriftlig oneIn 2004-biografi Veronica 's tendens hun afslørede, at "Silvio spiser frokost mens fastgjort til telefonen og middag er det samme" Veronica sjældent ledsager sin mand på udenlandske tripsThe par mødtes i 1980, onsdag 10 år senere og har tre børn i deres 20sMr Berlusconi har sagt, at han var forelsket, når han først har set den 24-årige skuespiller på scenen

Kampen af Berlusconis

Profil: Silvio Berlusconi

På det tidspunkt, den italienske premierminister sagde, at han kun gik til den part, fordi han skete for at være i byen denne dag og var en gammel ven af håbefulde model 's far.

"Det er skammeligt afviklingen af mennesker, der invadere privatlivets fred og bruge private område for politiske angreb," sagde han til CNN, med henvisning til oppositionen kræver en forklaring.

BBC 's Duncan Kennedy i Rom siger kontrovers er ikke en fuldstændig personlig eller politisk skandale endnu, men statsministeren er nødt til at handle for at stoppe det bliver en.

For Ms Lario afsløringer at hendes 72-årige mand deltog i fødselsdagsfest af ung kvinde - som kalder ham PAPI - bedt hende om at lade det være kendt, at hun ønskede skilsmisse.

"Jeg kan ikke forblive hos en mand, der consorts med mindreårige," Ms Lario blev citeret for at sige i venstre-of-center avisen La Repubblica.

Forbindelser med hendes mand var allerede siges at være flosset efter Ms Lario havde kritiseret hendes mand 's valg af unge og attraktive kvindelige kandidater med ringe politisk erfaring til at repræsentere sit Frihedsparti i det kommende valg til Europa-Parlamentet.

mandag den 25. maj 2009

Sri Lankas oproersleder 'draebt '

Lederen af De Tamilske Tiger oprørerne, Velupillai Prabhakaran, er død, den srilankanske militær har sagt.

Meddelelsen om det statslige fjernsyn kom kort efter militær sagde, at det var omgivet Prabhakaran i et lillebitte plaster af jungle i den nordøstlige del.

Lederen af den srilankanske hær Lt Gen Sarath Fonseka sagde militæret havde besejret oprørerne og "befriet hele landet".

Fordringerne ikke kan verificeres som indberettere er spærret fra krigszonen.

"I dag har vi afsluttet arbejdet afleveres til os fra formanden for at befri landet fra LTTE (De Tamilske Tigre)," Gen Fonseka sagde i udsendelsen.

Se et kort over konflikten region

Han sagde tropper var at arbejde på at identificere Prabhakaran 's organ blandt de døde.

Srilankanske styrker havde dirigeres oprørerne i de seneste uger, over-kører deres område, og bringe den 26-års krigen til sin konklusion.

Udsendelsen citeres militære embedsmænd, som siger Prabhakaran blev dræbt sammen med to af hans stedfortrædere.

Det sagde Prabhakaran, hans intelligens overstyrmand Pottu Amman og Soosai, lederen af oprørerne 'sømilitære fløj, blev skudt og dræbt i et bagholdsangreb i Mullivaikal distrikt samtidig forsøger at undslippe krigszone i en ambulance.

Tidligere mindst tre ledende oprørernes ledere blev dræbt, herunder Prabhakaran 's ældste søn, Charles Anthony, militæret sagde.

Velupillai Prabhakaran
Født november, 19541972: Founded tamilske New Tigre (TNT), forløberen for LTTEWanted i Sri Lanka og Indien

Profil: Velupillai Prabhakaran

Protest over UK rolle i Sri Lanka

Tamiler jagten på nyheder af slægtninge

Requiem for Sri Lanka 's oprørere

Statslige tv-billeder af, hvad det sagde Charles Anthony 's organ.

Militære talsmand Brig Udaya Nanayakkara bekræftet Prabhakaran 's død, siger 250 Tamilske Tigre blev også dræbt i løbet af natten.

Regeringen 's oplysninger afdelingen også sendt nyheder om Prabhakaran ' s døden ved SMS-besked til mobiltelefoner i hele landet.

I de sidste par dage, LTTE havde været sømmede til en 300 m² meter (3.230 sq ft) plasteret af jord - en meget lille del af de 15.000 sq km område de havde kontrollerede indtil for nylig.

Vrede og jubel

Der er stadig udbredt international bekymring over civile, der kan have været fanget i kampene.

Kilder i FN siger betydeligt antal civile blev stadig ved at bekæmpe zone, men den srilankanske regering sagde alle civile havde forladt.

Der har været gaden festlighederne i hovedstaden Colombo, men også en vred demonstration mod Storbritannien, med demonstranter beskylder det for at søge at hjælpe oprørerne i tidligere krav om en våbenhvile.

Mere end 1.000 srilankanere protesterede uden for den britiske High Kommissionen. Nogle demonstranter kastede sten og brændes en statue af den britiske udenrigsminister David MILIBAND.

En højtstående Kommissionens talsmand sagde, at det var "en skandale", at den srilankanske myndigheder lade demonstrationen blive så voldsom.

Den Tigre havde kæmpet for en selvstændig stat for tamilerne i den nordlige og østlige del af Sri Lanka siden 1970'erne.

Mere end 70.000 mennesker er blevet dræbt i konflikten, og tusinder fordrevet.

Klik her for at vende tilbage

Hvad 's Deres reaktion på nyheden Hvilken virkning tror du, det vil få i Sri Lanka Tror du, der kan blive fred på sidste

Send os dine kommentarer og erfaringer ved hjælp af formularen nedenfor.

tirsdag den 12. maj 2009

Nye optagelser af Jake Gyllenhaal som Prince of Persia!

Store nyheder aften - flere optagelser fra The Prince of Persia, hvilket giver os glimt af scener fra filmen, plot detaljer, en kort samtale med Jerry Bruckheimer, taler om Jake Gyllenhaal, og et par ord fra prinsen selv.



På at blive spurgt, hvad Jake Gyllenhaal bringer rolle Dastan, Jerry Bruckheimer, siger: "Han er meget smuk, og han er i fantastisk form. Han har fået i stor form til denne film og han er en fremragende skuespiller og det er, hvad det hele handler om. De ved, han er ung og han talentfulde og det er, hvad vi stole på hans talent. "





Jake: »Det er så enorme, at når du går rundt indstillet og du kan se tusindvis af mennesker, der har brugt deres tid og energi på at gøre en film som denne, er det fantastisk."



Mange tak til / Film for heads up.

tirsdag den 5. maj 2009

Buffett vender skrappe AGM grilling

Amerikanske investor Warren Buffett siger, at han forventer at stå over for vanskelige spørgsmål om hans firma 's præstationer som han deltager i den årlige generalforsamling.

En fortegnelse 35.000 aktionærer forventes på Berkshire Hathaway AGM, der blev afholdt i Omaha, Nebraska.

Værdien af Berkshire Hathaway 's investeringer faldt med næsten 10% sidste år, og hr. Buffett ' s personlige velstand svandt med $ 25bn (£ 17bn).

Det var de værste præstationer i mere end 40 år til "Sage af Omaha".

BBC 's Nordamerika business korrespondent Greg Wood siger hr. Buffett er normalt hilst af en adoring crowd på AGM for dette selskab, han har kørt siden 1965.

Men den investor har haft en særlig dårlige år, hvor hans legendariske stock-picking færdigheder synes at have forladt ham, siger vores korrespondent, især når han tabte næsten $ 3bn efter at købe en stor aktiepost i olieselskab ConocoPhillips lige før olieprisen ned.

Analytikere siger, at de forventer, at mødet har en mere alvorlig tone, som i de foregående år.

Hr. Buffett har sagt, at han gjort nogle "dumme" investering fejl i 2008 og har sammenlignet de amerikanske finansielle situation til en "økonomisk Pearl Harbour".

Berkshire 's vifte af investeringer ses som en Bellwether af den amerikanske økonomi.

Vanskelige spørgsmål

I en afvigelse fra det foregående år, og halvdelen af spørgsmålene på mødet vil blive trukket fra email redegørelser og udgøres af journalister end interessenter.

Hr. Buffett sagde hverken han eller næstformand Charlie Munger ville kende spørgsmålene på forhånd.

"Vi ved, at journalister vil plukke nogle hårde dem, og at 's den måde, vi kan lide det," Mr Buffett sagde i et brev til aktionærerne.

Men han sagde, at der stadig ville være en mulighed for aktionærerne at stille spørgsmål direkte, så de på mødet ville "fortsætte med at få nogle gode - og måske underholdende - spørgsmål fra publikum såvel".

Generalforsamlingen forventes også at diskutere om udnævnelse af en efterfølger for 78-årige hr. Buffet.

Selskabet har sagt, at det har tre interne kandidater til hr. Buffett 's Chief Executive Officer rolle og fire til Chief Investment Officer.

"Jeg håber, at han 's som god til at plukke en efterfølger, da han er på lager," sagde en investor, Dennis Hospodarsky.

På trods af sine problemer, Berkshire Hathaway har klaret sig meget bedre end mange andre midler i et år med store børs falder.

Hr. Buffett har sagt, at han er parat til at holde sine investeringer i lang tid - indtil de kommer godt, siger vores korrespondent.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

onsdag den 22. april 2009

Dewitt gaar efter Fisk brik i NYT om Churchill

Som tidligere bemærket af IPBiz, det stykke af Stanley Fish om Churchill i NYT haft problemer. Her er, hvad Larry Dewitt sagde:

Det er uklart, hvilken betænkning Fisk læse som forberedelse til hans NYT kolonne, han måske ikke selv fuldt ud at forstå karakteren af Churchill's aktioner. Så vi er nødt til at spørge: Har professor Fisk nogensinde skrevet noget; sætte en andens navn på det, og så er nævnt det i hans senere skrifter som tredjepart støtte til hans afhandling? Har han nogensinde udgivet noget under eget navn, der blev skrevet af en anden, fordi de nægtede at lade ham genudgive den? Har han taget en brochure skrevet af en advocacy gruppe og offentliggjort det under eget ved-line? Jeg ved ikke, hvordan det fungerer på Florida International University, men på universitetet jeg deltage i disse aktioner vil være grund til udvisning.

I lyset af alt dette, Stanley Fish's snarere mundrap afskedigelse af anklagerne mod Churchill er uudgrundeligt, og ingen skal tro, at hans op-ed retfærdiggør Churchill.

Vi bør også forstå, hvad juryen dom gør, og ikke vise sig. Juryen fandt ikke, at professor Churchill var uskyldig i anklagen om akademisk tjenesteforseelse de kun konstateret, at han ikke var affyret af denne grund.

Tilsvarende har Delaware bar folk ikke finde Biden uskyldige af plagiat.

Se også

http://ipbiz.blogspot.com/2009/04/churchill-wins-case-against-cu-and-1.html

onsdag den 15. april 2009

DP

onsdag den 8. april 2009

Symphytum "Langham's Pink "

Brrr, det er frysning uden så der er intet bedre at gøre end sidde her og gå gennem nogle dejlige billeder taget sidste forår. En plante fangede min interesse hurtigt, Symphytum 'Langham's Pink "også kendt som comfry.

Nu vil du måske blive groaning højt siden comfry anses invasive af mange mennesker. Jeg har ingen erfaring med invasive sorter denne pink version er meget velopdragen. Jeg har været stigende denne skønhed i min have for omkring fire år nu og i alle tre spots det har opholdt sig i en klump.

Her kan du se det sammen med nogle af det naboer. Den Coreopsis verticilata 'Zagreb stigende siden det er mindst lige så kraftig en roedyrker. Det samme gælder for de dejlige, sølvskinnende Stachys byzantinske (Lamb ører).

Endelig er her en tæt op skudt viser, hvad en flot kontrast mellem de blade af disse to planter.

Dette forår Jeg vil gerne opdele Symphytum. Jeg har aldrig gjort det før, så jeg håber, at det er en simpel grave og derefter snittes. Hvis du har nogen råd, drop mig en kommentar her. Mange gange er det ikke hvordan du opdele en flerårig men når man deler det, der gør hele forskellen. For eksempel vil Coreopsis get's opdelt meget tidligt i foråret. Hvis jeg deler den, efter at den er tre inches høj det bare flops hele og ser fornæret i et år. Divider det tidligt, og du ved aldrig, det var afskåret.

Af den måde, efter Symphytum færdig med det første flor sæson, skar jeg det igen hårdt og sætte stiklinger på min kompost bunke. Om en måned senere vil du blive belønnet med en anden flush af Bloom og stiklinger vil allerede have nedbrudt. Hvad mere kan du bede om!

Fra at tage på et andet lag af strømper.
Melanie

fredag den 3. april 2009

Hvis Vild ting er - The Movie???

Onsdag Jeg så dette på Huffingtonpost.com og kan stadig ikke helt komme over det.






Hvad synes du? Vil det være geni eller en forfærdelig, forfærdelig fejltagelse?

fredag den 6. marts 2009

min s�de pige er Sovende ..

jeg netop kommet hjem til nyttiggørelse et par minutter siden .... Min engel sover fredeligt w/a smukt indpakket turban på hovedet ... Hun vågner i et minut, meget nervøs, men gik tilbage til at sove ... Vi venter på hende til at vågne op og erkende, hendes mor, så vi kan gå til vores værelse ... Jeg er udmattet og rejuvenated på samme tid ... Opbrugt fra at holde hende indtil midnat i aftes, fra mødet i venteværelset hele dagen og rejuvenated, at far var stadig til stede i dag ... Han trøstede denne Mama's hjerte og givet mig mulighed for at hvile i ham ...

Jeg vil vende tilbage, efter at hun vågner og vi er i vores værelse ... Hold bede ... Herren hører du !

onsdag den 4. marts 2009

PG Demokratiske Central Udvalg: Ingen stilling p� slots

(Posted 10 sep 2008)

Pr. Geo. Dems: Ingen Rådgivning om Slots .

Maryland Moment (Post blog), 10 sep 2008 ( Helderman )
En dybt splittet Prince George's County Demokratiske Central Udvalget stemte i aftes for at tilbyde county medlemmer af partiet ingen vejledning om, hvordan du kan stemme om Maryland's slots folkeafstemning i november.


En betydelig del af udvalget ønskede at fortælle vælgerne, de bør stemme "nej" på spørgsmålet - et forslag til at gøre præcis det døde på en 11 til 12 stemmer. Men andre udvalgsmedlemmer foreslog at tage stilling til spørgsmålet kunne "sky" støtte til Sen. Barack Obama (D), ved at fremhæve en splittende spørgsmål. Nr. udvalgets medlemmer støttede rådgive vælgerne at godkende folkeafstemning.


Indsigelse mod det slots folkeafstemning løber dybt i Prince George's, hvor mange indflydelsesrige kirkelige ledere er imod forslaget. Nogle modstandere hævder, at gambling mål faste beboere i lav indkomst kvarterer, ligesom nogle af Prince George's indvendige-beltway samfund.


Still, der opfordrer beboerne til at stemme "nej" om folkeafstemningen ville være en fornægtelse af de lokale part af demokratiske ledere Gov Martin O'Malley og senatets formand Thomas V. Mike Miller Jr. (D-Calvert). Begge støtte slots som en måde at øge indtægterne, som staten står over for økonomisk hårde tider. Miller's distrikt omfatter en del af Prince George's.


Comptroller Peter Franchot, en fremtrædende modstander af slots, var til stede i går aftes for at opfordre til et "nej" af udvalget.


"Vi har brug for dig," Franchot fortalte udvalgsmedlemmerne. "Vi har brug for dig, fordi alle de beføjelser, der siger, du må have det. Mike Miller siger, du må have det. Han har sagt det i årevis. Han er forkert."


Den lokale part's anbefalinger om folkeafstemninger er inkluderet på prøve afstemninger udleveres ved afstemninger på valgdagen, betragtes som en vigtig måde at svaje vælgere i overvældende Demokratiske amt.
Kommentar. Jeg spekulerer hvilken holdning de republikanske Central Udvalget vil tage på slots. Der er intet om slots på deres hjemmeside . Faktisk spekulerer jeg på, hvis der stadig er en republikaner Central udvalg - listen over udvalgets medlemmer synes at have været fjernet fra webstedet .

søndag den 22. februar 2009

Oprettelse ZIPfiler

nyeste version DataDirect Data Integration Suite omfatter evnen til at oprette og opdatere ZIPfiler, lige fra XQuery.

Hvorfor skulle du ønsker at oprette ZIPfiler med XQuery Før han svarer på spørgsmålet, så lad os først tage en "hvordan ser" ved hjælp af DataDirect XQuery , en del af Data Integration Suite .

Vi har talt om ddtek: føljetontilurl funktion før i denne blog. Min kollega Minollo gjorde det for eksempel i Sådan split et stort XMLdokument i mange små eller se min serie XQuery generere flere XML dokumenter . Så vi ved, hvordan de skal bruge XQuery og skabe for eksempel XML dokumenter eller EDImeddelelser. Og nu kan vi også oprette ZIPfiler.

I det næste eksempel vil vi oprette en zipfil og tilføje tre XMLdokumenter til det.

Bemærk den første aktivering af ddtek: føljetontilurl omfatter automatisk oprette ja option, og sørg for en ny ZIPfilen er oprettet. De følgende to invocations er at tilføje flere dokumenter til ZIP. Zip URL består grundlæggende af to dele. Første placeringen af ZIPfil er angivet. Og for det andet efter udråbstegn, den placering, hvor filen skal indsættes i ZIPfil.

Fuldbyrdelsesstat ovenstående XQuery, resulterer i en ZIPfil, som følger.

Lad os nu få et kig på et mere konkret eksempel. I Opret EDI meddelelser ud af din database Vi forklarede, hvor nemt det er at skabe EDImeddelelser baseret på dine data i en relationel database. Men antager nu hver af disse EDImeddelelser skal komprimeret i en ZIPfil. Ikke meget er ændret i forhold til hvad vi ved allerede .

Det næste eksempel oprettes for hver enkelt leverandør, med ordrer på i dag, en ZIPfil navngivet efter leverandør. Hver af de ZIPfiler indeholder en enkelt EANCOM KENDELSER besked. Bemærk at kun "lad $ url"klausul, der er specifikt til oprettelsen af det ZIPfiler.

Tilbage til vores spørgsmål: "Hvorfor ville du vil oprette ZIPfiler i XQuery ". Ja, der er mere end den type brugen tilfælde vist ovenfor. Husk en temmelig gammel post XQuery dine Officedokumenter . Begge Office Open XML og OpenDocument Format er baseret på ZIP standard. Evnen til at skabe ZIPfiler med DataDirect XQuery , åbner verden for at skabe Officedokumenter. I mit næste indlæg vil jeg vise, hvordan man opretter Microsoft Excelregneark i et par linjer af XQuery. Fulgt op med at demonstrere svarende til OpenOffice .

fredag den 13. februar 2009

Howzat!! Er dette cricket

Spilleren auktioner og handelserhverv for den indiske Premier League er i gang , med nogle spillere har indgået kontrakter for record summer . Det er første år, at ECB-registrerede spillere kan spille i IPL , og ECB og county cricket klubber ser auktionerne nøje. spændinger mellem aktører på England team og county klubber med IPL spillere har været nævnt. Med væksten i Twenty20 og bekymringer om dens indvirkning på playing style , indsprøjtning af så meget penge og spektakel , kan det være rimeligt at spørge er denne cricket

tirsdag den 3. februar 2009

" Center for Patent Innovationer "

Michael Schultz Meddelelsestype Infusion, LLC via e-mail, der noterer at New York Law School og Center for Patent Innovations (folk bag Peer-to-Patent sammen med USPTO ) har netop lanceret et nyt initiativ med fokus svarende til det i artikel One.

Michael bem?es, at der er klart-O havde skrevet om det, som LBE allerede vidste.

er klart-O post begyndte: The Electronic Frontier Foundation (EFF) og Public Patent Foundation (PubPat) begyndte bolden op med offentlighedens interesse udfordringer til patenter via fornyet. IPBiz har skrevet igen og igen om, hvordan PubPat sammen med FTCR (nu kendt som Forbrugernes vagthund), var fuldst?ig bl? op af vandet p?eres d?igt planlagt re-eksamen anmodning fra WARF's stamceller patenter. PubPat forudg?de kunsten ikke fandtes at v? aktiveret, og erkl?ngerne var "conclusionary."

LBE gjorde nyde en kommentar p?r klart-O: Dette vil arbejde omkring s?l som Patent Busters. . . hvad, de gik ud af markedet, fordi l?stol s?ersoner blev tr?af at l?e i timer v? at arbejde for ikke er nogen vej tilbage. . . De inds?at de kunne g?mere genanvendelse d?r i stedet for at s?efter forudg?de art. . .? N?a, en anden (forf?elige) id?hvis tid aldrig var. File dette under "picking up d?r p?oute 22" [inde Jersey vittighed], men ikke uden forbindelse med den videre sk?e for den fyr, der opdagede Lipitor.

En anden er klart-O commenter wrote: Den forventede, og bekr?ede, manglende afkr?e patenter var ment til at tilbagevise kritik af kvaliteten af patent unders?se. Synes ingen betalt opm?somhed. Gee, huske p?at den forf?elige Eolas patent aldrig fik ugyldiggjorte, p?rods af den awesome antallet af dollars investeret af Microsoft. Yderligere, er det nemt for Quillen og Webster at tale om en 97% patentudstedelse sats, men p?ybere inspektion, at forvandles til ren fiktion. Ja, "patent kvalitet" harpies g?taler meget, men ingen g?pm?som p??ndet.

PatentHawk blog var ikke k?ind i det nye venture : Mens velsagtens en flot service til patentet samfund, dette trick vil sandsynligvis vise sig ineffektiv p?rund af afh?ighed af under-tooled ikke-s?de, og gerne dets moderselskab projekt, ikke-skalerbare.

271blog n?te program .

af peer-to-patent, note LBE's artiklen i Nov 08 IPT , som bem?ede: I denne udgave, Obama plan opfordrer til en indstilling af en streng og offentlige peer review, som vil producere en ? �gold-plated? patent. Denne forfatter har allerede kommenteret IPFrontline om en ulempe ved ? �public peer review.? [Se Utilsigtede argument mod Peer-to-patent (juni 28, 2007) p?ttp://www.ipfrontline.com/depts/article. asp? id = 15505 & deptid = 4]

peer-to -patent folk har vist en h?elag for ikke at forst?hvad forud kunsten.

*** af nogle relevans for WARF patenter, Duncan Williams indsendt en kommentar, der indg?i teksten:

Europa WARF patenter er grundl?ende en markedsf?gstilladelse trick. Lande, der er medlem af GATT-TRIPS forbyde patenter vedr?de "diagnostiske, terapeutiske og kirurgiske metoder til behandling af mennesker eller dyr." Se artikel 27. S?pn?ller h?h?r medicinsk procedure patenter p?ogen GATT land er simpelthen ikke pengene v?, det tager at opn?atent.

søndag den 25. januar 2009

To Google-s?nger bruge s?eget energi som kogende kedlen for en kop te

afsl?: de milj?sige konsekvenser af Google-s?nger - "fysiker Alex Wissner-Gross siger, at der udf? to Google s?nger bruger op s?eget energi som kogende kedlen til en kop te."

onsdag den 14. januar 2009

2008 Film Konservering valg på Internet Archive

Hver december, United States National Film Konservering bestyrelsen vælger op til 25 film, de anser for værdig til at tage særlige indsats for at bevare i Library of Congress. It? � sa nye år, og det betyder 25 flere film er tilfredshed i den hvælving af National Film Registry. Tre af de 2.008 valg kan ses på Internet Archive samt næsten 40 stiger fra år tidligere.

tirsdag den 6. januar 2009

grunde til at være bange

Har vi nogensinde været mere følelsesmæssigt svingende mere i thrall til vores fornemmelser end nu? Vi havde vænnet sig til at se alle vores neuroser som kriser; nu en reel krise var på os, det var en katastrofe. Ateist eller troende, har vi i det sidste årti blevet grundes til at gøre en ende-tid slags, med en bestand af latent frygt klar og venter.

Pludselig er alle dem, frygter havde en stikkontakt.

Tim Adams overvejer de nye Age of Angst .

lørdag den 3. januar 2009

skyldes eksportregler cykler mere end 1024 bør ikke anvendes

En lille indsamling af specielle programmer til systemadministration, der er skrevet på et niveau, der egner sig til ledende admins.
Nyttige standouts omfatter, men er ikke begrænset til måske , bottom , lsss , GED , pam lykkelig time , og jecho .

fredag den 2. januar 2009

Ella Fitzgerald & Jo Stafford's Love Medley

Lidt sjov for 2009 (hvis du har brug for mere Her er den første del ):

torsdag den 1. januar 2009

engelsk som råbte Language

" Conquer engelsk for at gøre Kina Stærkere! "er filosofien bag Li Yang , grundlægger af den Crazy engelsk skolen (og stil) sprog, der beskrives af nogle som "engelsk som råbte Language" for sine vigtigste metode til råben engelske ord i det offentlige for at overvinde shyness. Li Yang har opnået Elvis-lignende popularitet i Kina, ikke blot gennem hans offentlige foredrag, men også gennem salg af bøger, medie-, undervisnings-materialer, og en memoir med titlen "Jeg er Crazy, jeg Succeed". Li Yangs uortodoks metoder - som omfatter tilskynde eleverne til at "tabe ansigt" og håndtere forlegenhed på vej til succes - har tjent ham fame and fortune, herunder loftsbeklædning den 5. Beijing Foreign Language Festival og er det vigtigste engelsklærer for Kinas olympiske frivillige. Li Yang's hemmelige til succes: " ... at have dem løbende paying? "at en � � s indgåelse I? � ve nået. "